Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzikiwąż

ŚLUB PO TRZYDZIESTCE - JAK SIĘ UBRAC?

Polecane posty

BIORĘ ŚLUB PO 30 TCE ALE WYGLĄDAM NA OKOŁO 40 - CZY NA ŚLUB UBRAC SIĘ TAK BY MNIE TO ODMŁODZIŁO CZY STOSOWNIE DO SWEGO WIEKU ? - JESTEM TROCHĘ GRUBA

eee przesadzasz napewno nie wygladasz 10lat starzej. I co z tego ze bierzesz slub po trzydziestce?i co to ma znaczyc stosownie do swojego wieku? bo ja nie rozumiec:)

MAM 35 a wyglądam na 40 z powodu lekkiej tuszy - a mój chłopak wygląda młodziej ode mnie więc pytam co robic ?

najlepiej idz do jakiegos salonu z sukniami i tam ci doradza bo mi jest ciezko powiedziec cokolwiek jak nie wiem jak wygladasz.Mysle ze najlepsza sukienka to taka w stylu A czyli dopasowana gora i roszerzajaca sie od pasa ku dolowi bo obcisla odpada i jaksa ala princessa tez bo wygladalabys jak beza pewie.A ile masz wzrostu i ile wazysz?

To będzie ślub w kościele czy w urzędzie?

Myślę że Twoja suknia powinna być klasyczna i prosta. Może np podkreślać biust: http://img166.imageshack.us/i/sukniap3yg2.jpg/ lub: http://img162.imageshack.us/i/vr5025ffgo7.jpg/ lub: http://www.bigisbeautifulatbridaldreams.com/userimages/1812l.jpg Odpowiedni ukryją co chcesz ukryć i podkreślą co ładne. Jeśli nie czujesz się dobrze w bieli jest wiele odcieni ecru.

Gość angela_k30
Kobieto 35 lat to fajny wiek! Piszesz tak, jakbyś miała z 60 lat co najmniej! Głowa do góry, na pewno z Twoim wyglądem nie jest tak źle jak myślisz. A lekka nadwaga... Nie każdy jest szczupły i nawet pulchna PM może ślicznie wyglądać :) A sukienka zaproponowana przez Kafe Dziwadło bardzo ładna wg mnie

Gość angela_k30
Z sukienek zaproponowanych przez Miarkę nr 3 jest nawet fajny

Gość nie może to być
typowa suknia ślubna. Nie chcę cię urazić, ale moja koleżanka brała ślub mają 30 lat w typowo ślubnej sukni i nie wyglądało to dobrze. Pierwsza z pokazanych sukienek była bardzo ładna.

co do ostatniego wpisu to po trzydziestce mozna roznie wygladac.Sa dziewczyny ktore wygladaja mlodziej niz jak mialy dwadziescia pare lat i wiem co mowie bo znam osobiscie.No i sa tez takie ktore starzej wygladaja jak podobno autorka.Szkoda ze sobie poszla bo nie wiemy jaka suknie by chciala czy krotka czy dluga ale mi sie wydaje ze krotsza bylaby ladniejsza jesli mowi ze na czterdziesci wyglada a mlody na mlodziej.

Gość nie może to być
Moja koleżanka wyglądała wlasnie na 30, ani starzej ani młodziej. Nie twierdzę, ze nie wypada iśc w sukni ślubnej, tylko że nie wyglądała dobrze - widzisz rożnicę? Oczywiście decyzja należy do autorki, ale prosiła o opinię, więc ją wyraziłam.

ale ja sie ciebie nie czepiam tylko mowie ze roznie ludzie wygladaja i trzydziestka nie ma nic do tego.Czasami trzydziestka wyglada lepiej niz 25 idaca do slubu.To nie chodzi o wiek tylko o to jak ona wyglada i co jej sie podoba.

już jestem, żadne opinie mnie nie urażą - chcę znac wasze zdanie . właśnie jestem bardzo otwarta na propozycje typu krótka czy 3/4 - może to faktycznie odejmie lat - mam bardzo zgrabne nogi więc chyba nie ma co ich ukrywac?

o i jest autorka:)a z tych sukni ktore tam powklejalismy cos ci sie podoba?bo chyba masz jakis pomysl na siebie nie?:)

na pewno bez żadnych ozdóbek i bolerek - ta krótka mi się podoba byle było bardzo klasycznie i elegancko - bez żadnych r ekawiczek itd .... suknia ma pasowac do czarnego fraka

http://www.sydneyscloset.com/asp/product.asp?categoryid=50&catalogid=2335 http://www.sydneyscloset.com/asp/product.asp?categoryid=50&catalogid=2188 ta stronke daje ci zebys zobaczyla jak pieknie moga wygladac kobiety przy kosci i ze nie masz sie czym przejmowac tylko wystarczy fajny stroj fryzura i makijaz;) http://www.igigi.com/plus-size-dresses/plus-size-evening-dress

masz rację kafe dziwadło - ładne te suknie ale aż taka gruba to nie jestem

A co wiek ma do rzeczy? I jaka suknia miałaby być "niestosowna do wieku"..? Przecież suknie ślubne to przekrój wszystkich możliwych krojów i fasonów, i raczej nie są to miniówy, które ewentualnie można by uznać za "niestosowne do wieku", ale i to zakładając, że masz na myśli wiek po 40tce :P Jak kupisz suknię ładnie dobraną do swojej sylwetki, będziesz wyglądać świetnie, jak nie, to nie.

:)sorki nie mam rozeznania w kilogramach chyba za bardzo:) a jak jestes szczuplejsza to wcale gruba nie jestes i przesadzasz i we wszystkim bedziesz ladnie wygladac:)zwlasza w mojej ulubionej klasyce:)

KLASYKA PONAD WSZYSTKO-JAK WIDZĘ PANNY MŁODE W BOLERKU, RĘKAWICACH WELONIE,KORONIE I JESZCZE KWIAT WE WŁOSACH TO SIĘ MI ROBI NIEDOBRZE - CHCĘ TEGO UNIKNĄC

hahah mam to samo:) i jeszcze obwieszone bizuteria gdzie sie da;) Wczoraj na forum poklucilam sie z dziewczyna bo do slubu cywilnego wybiera sie w fioletowej sukni balowej z kolem u dolu,z bialymi dodatkami,i panem mlodym w srebrnym ganiaku:)taka tylko ciekawostka:)

KLASYKA BĘDZIE ZAWSZE W MODZIE - JAK OGLĄDAM FOTY ŚLUBNE Z LAT 60 - TYCH TO TEN STYL JEST PO DZIEŃ DZISIEJSZY MODNY I ELEGANCKI . TE ŚWIECĄCE MATEERIAŁY SĄ BARDZO TANDETNE