Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj interes

co myślicie o biznesie typu sklep z art dziecięcymi na osiedlu

Polecane posty

Gość ja od pół roku mam sklep
Jana myslę że masz słuszne założenia - w dużym miescie kazdy pojedzie na pewno do taniej hurtowni po wyprawkę - w małym znów będzie za mało klientów- takie średnie miasto - duże osiedle i szeroki asortyment to może być to..... ale na pewno nie opieranie sią tylko na innych smakach soczków i kaszek.

Gość moj interes
dzięki za uwagi, ale co do wyprawki, ciuszków to na 100% bym na takim interesie na osiedlu zbankrutowała, nikt tego nie kupi na osiedlu skoro 5km dalej sa wielkie markety dziecięce typu bobomarket, alamakota, kaja itd..

Gość moj interes
hmm a co do Biedronki to ja widziałam już rózne w zależności od struktury społecznej, mieszkałam 2 lata temu obok Biedronki gdzie poza piwem, tzw tanim winem i tego typu produktami ciężko było cokolwiek kupić :( znam też typowe Biedronki i fakt mają te same rzeczy ale znam też Biedronkę na moim osiedlu gdzie asortyment dla dzieci to jedna półka :(

Ja polecam komis... fajnie się kręci interes bo mamy chętnie z niego korzystają

Gość moj interes
komis mam obok wiec odpada, ale też o tym myślałam żeby założyć tylko w innym miejscu

Jeżeli nie spróbujesz, to się nie przekonasz. Ja w tego typu sklepikach zakupów nie robię, bo uwielbiam rzędy półek z towarem, lubię chodzić z koszykiem i wybierać, a z tych osiedlowych bliżej domu wybieram właśnie Biedronkę i Polo Market. W kaszki i pieluchy zaopatruję się z reguły w weekend w hipermarkecie. Braki w kaszkach pieluchach mi się nie zdarzają, bo kiedy widzę, że została paczka kaszki czy 20 pieluch jadę na zakupy. U nas w polo czy Biedronce są takie tłumy, że upadła większość osiedlowych sklepików.

Gość myslisz ze ktos ci tak za darm
każda biedronka jest inna ja znam tzry w miarę pod ręką ta najbliżej połozona na osiedlu studenckim i biedoty jest zaopatrzona tak że nic tak nie ma totalnie wybór zerowy jak dla idiotów , na osiedlu apartamentowców możesz wybierac w dziesiatkach produktow, trzecia jest przeciętna na osiedlu , wiec nie ma teorii co do zaopatrzenia biedronek w to samo , nawte w miastach sie roznia ile razy dzowni do mnie mama mowi ze to jets fajne w beidronce tamto , a ja oblece trzy u siebie i w zadnej tego nie uswiadcze

Gość nata778
Tutaj http://kidzone.com.pl znajduje się ciekawa oferta skierowana do firm działających w branży dziecięcej. Myślę, że warto się z nią zapoznać, ponieważ tym samym można znacznie zwiększyć swoje zyski.