Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara sekutnica

Wczoraj spałam z murzynem i nie żałuję

Polecane posty

Gość klara sekutnica

Seks był wspaniały i chętnie to powtórze. Brał mnie raz za razem dając mi rozkosz przez całą noc. Hmm i ta muskulatura, ten sprzęt. Pryszczate Polaczki możecie talej się trzebać przy gazetkach. Nigdy im w seksie nie drównacie

Gość klara sekutnica
pozdrawiam Sebastian :classic_cool:

Gość klara sekutnica
pan podszyw też penie ma małego i krzywego

jak widze murzyna to mnie na zygi bierze i ten sterotyp ze maja " dużego" wcale nie jest zawsze prawdziwy

kochana kila rzeżączka :) itp :) ci sprzyjaja hehe a co masz do Polakow?? murzyn niby better??

Gość klara sekutnica
sprawdzałaś?

Gość Ja spałam tylko z polakami
Czy przegrałam życie?

Gość alayah
fuj jak można się bzykac z murzynem łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wyparz się we wrzątku!!! ALE TY JESTEŚ TEPA KOBIETO DAJĄC CZARNUCHOM

Gość 3555
Ja też nie chciałabym się bzykać z murzynem i bałabym się, że mnie rozepcha tym swoim sprzętem.

"jak widze murzyna to mnie na zygi bierze" a jak to nazwiesz??????? ja swojego Polaczka na innego nie wymienilabym ale jak widze murzyna to na zygi mnie nie bierze,bo to nie ich wina ze sa czarni a poza tym co ma kolor skory do czlowieka?.Sama moglas sie urodzic jako murzynka i wtedy mialabys okazje zygac codziennie przed lusterkiem:)moze czeka cie to w nastepnym wcieleniu:)

Gość SIMON MOL_
Potwierdzam. Wczoraj w nocy było super :classic_cool:

Gość ty durniu czorny książe
myślisz, że murzyn, to musi być czarny??????? Murzynem, jest każdy durny dziad, co wykonuje czarną brudną robotę, jak ten idiota , partner autorko buhahahahahahaha......

Gość Mól Simona
ku czci czarnej pały żeby się baby nie bały :) Czarna pała, czarną nocą Gdy się myśli rozchochocą Stała sama aż do rana O poranku zasiniała :D :D :D wersja 2 dla rasistów poprawiona O poranku wybielała :D:D:D

Gość ty durniu czorny książe
na wystawie w przedwojennych Niemczech, naziści pokazywali, mieszkańców Afryki, jako okazji fauny afrkańskiej, jako przedstawicieli świata zwierzęcego....

Gość biedna jak mysz
wcale nie prawda ze murzyny maja najwiekszee :) to tylko stereotyp drogie panie :) wiem bo znam sie na zyciu, za to polecam młodych zdrowych Turków :) ojjjj ahhh