Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioko

Wstydze się córki przed swoją rodziną!!!

Polecane posty

Gość ioko

Córka ma już 30 lat, 6letnie syna! NIEŚLUBNEGO!!! wstydze się swojej córki przed swoim rodzeństwem, co innego przed rodziną męża. Siostra męża też samotnie wychowywała dziecko, a jego brat jest zwykłym alkoholikiem dlatego tą rodzine olewam. Nawet nie wiem czym ja się moge pochwalić? córka zaszła w ciąże z jakimś nieudacznikiem, została sama a teraz wstyd dla matki która pochodzi z porządnej rodziny!

Gość ja bym tam
i ty jestes matką? :o

Gość ej powiedz
no tak kurwa, faktycznie tragedia... :O

Gość ona powinna sie
wstydzic takiej matki!! masz corke, czy malpe w zoo do chwalenia sie nia!!!????

Gość też mam ubaw
Skoro pochodzisz z porządnej rodziny to jak przystało na porządnego człowieka powinnaś pomagać córce :O Idź się leczyć.

Gość nie do reki
tanie prowo

Gość ioko
Dla mnie tragedia. Córka poszła do zawodówki bo tak chciała, potem dopiero zrobiła szkołe średnią i jakoś skończyła byle jakie studia. W mojej rodzinie jest mnóstwo lekarzy, prawników, inżynierów, ekonomistów a moja córka co? odstaje od swoich kuzynów. Jeszcze sama z nieślubnym dzieckiem. Ja nie moge być z niej dumna!:(

Gość a dobrego....
psychoterapeuty w rodzinie nie masz???

Gość noz do cholery jasnej
hahahaha! pozostaje Ci wiec wyprzec sie córki i zostac matka z porzadnego domu.istny titanic...mama Rose ;)

Gość ioko
Ja całe życie właściwie jej poświęciłam, była jedyną córką, jedynym dzieckiem. Ja w przeciwieństwie do niej studia skończyłam bez zawodowki po drodzie, nieslubnego dziecka nie mam, a ona co? nic w zyciu nie osiagnela, jest po zawodowce fryzjerskiej i po filologii polskiej. Po zawodówce postanowiła zrobić średnie wykształcenie i mature a potem wybrać byle jakie studia. Dlaczego ona nie może być taka jak dzieci moich braci i sióstr.

Gość o Boże ale obciach
na całą wieś. Wyrzuć ja z domu :P:P

bo pewnie całe życie to słyszała,czyli:dlaczego nie możesz byc taka jak dzieci moich sióstr? Kobieto,nie rozumiem Cię,a sama jestem matką..

Gość meski punkt widzenia
bo ma za glupia matke, genow sie nei wybiera

Gość faktura korygujaca
moze odziedziczyła głupotę po mamusi dlatego nie moze:O

bo taka jest jej droga, a wstyd, to kraść i z dupy spaść, tzn niedogodzić kobiecie. Hallelejah!!!!!

Gość ioko
Jak już to głupote odziedziczyła po swoim ojcu, ona ma 30 lat i do tej pory nie ma swojego mieszkania. Mieszka z rodzicami, oczywiście dokłada się do rachunków, ale to świadczy o niej samej że jest zwykłą nieudacznicą życiową.

Gość matka_dziecka________
ale przeciez ty ja wychowalas, gdzie bylas kiedy sie uczyla?wspieralas ja?pomagalas? kiedy poznala tego "nieudacznieka" zanim zaszla w ciaze, gdzie bylas?ingerowalas w jej zycie troche chociaz?? czy tylko ja krytykowalas, krzyczalas, wyzywalas, a ona robila na zlosc tobie, i teraz jest jak jest. Pamietaj ze czesto to rodzice wplywaja na to jakie sa ich dzieci, wiec mysle ze mozesz sie teraz pozadnie zaczac zastanawiac co zlego zrobilas......

Jednak moja mama jest aniołem :) Nie rozumiem takiego podejścia! Nie ma to jak miłość matczyna i wsparcie...Żal mi Pani córki,że ma tak wredną rodzicielkę :/ Masakra :/

Gość ioko
wtydze sie rowniez siebie bo jak bylam mloda to bylam lachociągiem

Gość ioko
powiem wam w tajemnicy ze corka moja powstala podczas sexu analnego gdy sperma mego meze wyplynala z odpytu zalewajac moja cipencje moze to ma wplyw na to ze moja corka jest niudaczniczka?

Kobieto, zycie jest pełne niespodzianek. Nigdy nie jest takie proste jakbysmy chcieli, posiada wiele zakrętów i czasem zdarza sie że ludzie błądzą... Twoja córka powinna otrzymać od Ciebie wsparcie, bo tak zwykle postepuje matka.

Pozatym dodam jeszcze że nikt nie jest idealny i czasem pozory mylą...

Zal twojej córki ze ma taką matke.Jak mozna mówic takie rzeczy o wlasnym dziecku?!!!Ty tez chyba za dobrze nie wybrałas,jesli twierdzisz ze corka mogla głupote odziedziczyc po ojcu.Twoje rodzenstwo jest wysokopostawione,mądre,wyuczone,a ty kim jestes?Zakompleksioną babą,która najchetniej z córki zrobiłaby lalke na pokaz,ktora jest idealnie piękna,ma wysokie stanowisko,piekny dom ,bogatego męza i wspaniale dzieci... Chcesz by spełniła twoje chore ambicje i by była kims,kim ty nigdy nie bylas! Jestes kobieto chora,lecz sie.Jesli to nie prowo,to współczuję dziewczynie takiek mamusi :-0:-0:-0 No az nóż sie w kieszeni otwiera,ze takie głupie babska chodzą po ziemi!!!

Gość 3511+81918
hehehe z jakiej faajnej rodziny ta mataka musi byc, ze wlasnego dziecka sie wstydzi zamiast wspierac dziecko to tu siedzi i pierdoly pisze. ja bym sie wstydzila takie matki wariatki