Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPONKA I SZCZYPIOREK

PAMIETNIK ODCHUDZAJACEJ SIE 30

Polecane posty

WITAJCIE dzis postanowilam ze musze cos ze soba zrobic bo tak dluzej byc nie moze :( moja waga sprzed ciazy to 75kg po urodzeniu czworki dzieci mam dzis 116 ostatnio znalazlam stare spodnie sprzed 5 lat i sie zalamalam ,mi sie wciaz wydawalo ze ja ladnie wygladam ,a tak naprawde to porazka :o moim marzeniem jest wazyc 90kg i do tej wagi teraz bede dazyla chce znow czuc sie kobieta,ale wiem ze przedemna dluga droga zaczynam od diety MZ na poczatek nie bedzie to zadna konkretna dieta ,poprostu zaczne uwazac na to co jem:) napewno zrezygnuje ze slodyczy,ziemniakow i jasnego pieczywa dajcie mi wsparcie i sily ze jednak mozna.. mam 30 lat waga116 wzrost 179 start 14.05.2010

nie,nie slyszalam ale zaraz poszukam :) dziekuje

no to działaj dziewczyno! Życzę powodzenia. Ja jestem na diecie warzywno-owocowej, jak chcesz to znajdziesz po tematach, jest też wiele innych diet, które z powodzeniem dziewczyny stosują. Wytwałości!

nawet nie wiecie jak mi ciezko,to tylko moja wina ze sie dopuscilam do takiego stanu,brak silnej woli? moim marzeniem jest schudnac 20kg,nie chce byc szczupla (wychudzona)bo troszke ciala dodaje uroku :) ale chce czuc sie dobrze w swoim ciele(a teraz tak nie jest) musze byc silna...musze!!! zapisalam sie na fitness i juz mam za sob 3 zajecia :)

ja WAM moge narazie polecic FITNESS ZUMBA super sprawa dla duszy i ciala :D po godzinie odechciewa sie jesc..a na kolejna zumbe nie moge sie doczekac :)

Podziwiam cię dziewczyno, że przy czwórce dzieci masz czas dla siebie :D, ja przy dwójce i praca często "gonię w piętkę"

powodzenia!!!!! ja tez postanowilam i powoli idzie w doł...potem zaprzestalam i waga w miejscu od pon znów dieta :)

chodze na zumbe i masz racje swietna sprawa:) Poza tym z diet moge osobiscie polecic diete zgodna z grupa krwi.Schudlam na niej 15kg w ciagu niecalych czterech miesiecy:)

czytalam cos kiedys o diecie odpowiedniej do grupy krwi i z tego co pamietam u mnie powinnam jesc duzo ryb :) a ja rybki bardzo lubie :)