Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominisia1980000

Jakie teskty/wiersze macie

Polecane posty

Gość Dominisia1980000

na zaproszeniach? Podajcie proszę jakieś typy..Nie mogę jakoś podjąć decyzji:)?Możecie zaprezentowac swoje:)?

Gość jak myślicie
ja miałam pięc rodzai zaproszeń z gotowymi wierszykami i podpisywalam jak lecialo :P

Gość angela_k30
my nie dawaliśmy wierszyków (poza tym,że zamiast kwiatów czekoladki lub książki), tylko sam tekst oraz prośba o potwierdzenie przybycia

My mieliśmy cytat z Jana Pawła II: "Musicie być silni miłością, która wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, wszystko przetrzyma; tą miłością, która nigdy nie zawiedzie." Żadnych wierszyków o kwiatach prezentach itp.

Gość Sierpniowa panna młodaaa
my mamy: W maleńkiej obrączce uczuc świat cały Miłośc, obowiązek i wzniosłe ideały. Maleńka obrączka, a znaczy tak wiele na całe życie włożona w Kościele. :)

Gość lokatka
Są dwa serca ich ciągłe, nieustanne bicie zdaje się w dwóch jestestwach jedno tworzy życie łańcuch który nas wiąże, los nie skruszy zmianą, będą bić zawsze razem, albo bić przestaną. Byron

my tez mamy taki sam:) Są dwa serca ich ciągłe, nieustanne bicie zdaje się w dwóch jestestwach jedno tworzy życie łańcuch który nas wiąże, los nie skruszy zmianą, będą bić zawsze razem, albo bić przestaną.

Gość a my mamy taki
3/4 z miłosci, 2/5 z rozsądku ciut z wyrachowania, troche dla porządku kapke dla tradycji, tyci dla reklamy oswiadczamy wszystkim ze sie pobieramy!!! :D

Gość myszzzzzzzzzzzz
a czy nie przeszło Wam przez głowę, że to straszna grafomania jest? Pytam z ciekawości.

Gość zalezy co
sklecane na siłę rymy faktycznie sa straszne. cytat z Byrona juz pod grafomanię nie podchodzi.

Gość myszzzzzzzzzzzz
Ja właśnie o takich wierszydłach mówię :) Choć w ogóle nie jestem zwolenniczką dodawania cytatów do zaproszeń, to rozumiem, że ktoś chce wydrukować fragment twórczości znanego, cenionego pisarza czy poety. Inna sprawa, że często sami młodzi nie wiedzą, kogo cytują ;)

Gość Guanina
my też mamy ten fragment Byrona :)