Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szagi

CO KUPIĆ NA CHRZCINY????

Polecane posty

Gość gość
ja na jedne chrzciny jako gość kupiłam matę edukacyjną i dałam w kopertę 700zl bo 200 rodzice zapłacili za "nasze talerzyki" i 500 dla małego(rodzice kupili za to quada na pedały zamiast rowerka jak 2 lata miał. Dla mojego chrześniaka kupiłam wózek jeszcze zanim się urodził, a na same chrzciny "mój pierwszy album" i fotelik do samochodu już taki większy.

Gość gość
postaw na oryginalny prezent, cos nieoklepanego co posłuży długo. ja kupiłam swojej chrześnicy fajny obraz na płótnie http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie . Dodam, ze DCN Gallery ma obrazy z naturalnych materiałów więc bezpieczne dla dziecka

Gość gość
Ja kupiłam sztabkę złota na spółę z rodziną. to wydatek rzędu 600-700 zł, więc fajny prezent no jak się jest chrzestnym i wypada dać coś większego. Ładne, eleganckie, poręczne i trafione - złoto to złoto a medaliki to i tak mało kto nosi. Niektóre sklepy mają specjalne sztabki czy monety na chrzciny. Ja kupilam przez www.mennicamalopolska.pl

Gość gość
sprawdźcie sobie tutaj prezentzhaftem.pl/narodziny-chrzciny-odwiedziny-c-20.html my kupowaliśmy już kilkakrotnie w tym sklepie i będziemy tam na pewno wracać polecam!!

Ja też niedługo chrzestnym będę , i zastanawiam się czy kasa i jakiś drobiazg , czy coś jednak kupić ... dla chłopca , nie wiem co by się mu przydało, macie pomysł jakiś