Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla_mama

Kolor poscieli dla dzidzusia. Prosze o pomoc!!

Polecane posty

Gość lukopla
oczywiscie ze jasny roz pasuje do zieleni!!! ale z was specjalistki, najlepiej seledynowy do zieleni :P

Kupilismy posciel a córka spała cały czas w spiworku a potem pod koceem, na płasko bez poduszki:) od 5 mc chyab dostała poduszkę a kołderki nadal nie używam bo juz za ciepło, znowu spi pod kocykiem. Lepiej kup prześcieradła na zmiane i poduszki oraz kilka kocyków, spiworki tez są super bo kołderka nie przyda się dla noworodka.

Gość przyszla_mama
no ja kołderki nie kupuje mam tylko wybrać sobie wzór i kolor:) Jeżeli tak mówisz to zaopatrzę się w te kocyki a pościel przyda mi się najwyżej na później jak już urośnie.

mojej sasiadki corka ma pokoj rozowo zielony i musze przyznac ze pomimo ze rozu nie lubie to ten pokoj wyglada naprawde fajnie. z tym ze ona ma kombinacje bardzo intensywnego rozu z bardzo intensywnym zielonym takim mocnym ale nie ciemnym. sciany ma rozowe minimalnie jasniejsze ale tez intensywne i zaslonki ma wlasnie bardzo intensywny roz i ta zielen i zielone dodatki, posciel tez ma te dwa kolory. meble ciemnobrazawe. tak ze wg. mnie ta kombinacja moze byc ciekawa wbrew pozorom. jak pomysle o zielonym i pomaranczowym to mi sie to nieciekawe wydaje ale pewnie tez zalezy od intensywnosci kolorow