Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Kara ze mnie

panikuję znowu, bardzo martwię się o zdrowie mamy

Polecane posty

Gość pani Kara ze mnie

Jest w takim wieku, że pewnie niedługo będzie miała klimakterium a może już ma (46 lat). Dzisiaj była u ginekologa i z badania wyszło jej wszystko w porządku. Pani wzięła też cytologię, powiedziała że z badanie takiego w gabinecie nie widzi nic niepokojącego. Mama zapisze się też na mammografię niedługo, a martwiła się, ponieważ miała ostatnio bardzo krótkie cykle miesiączkowe (np 17 dni). A ja oczywiście się martwię i panikuję bo mama jest w grupie ryzyka - dziadek umarł na raka prostaty.... pocieszcie mnie, jestem straszną ale to straszną panikarą:O

Gość pani Kara ze mnie

Pewnie Cię to nie pocieszy, ale te geny przenoszą się co drugie pokolenie... :O Póki co nie masz się co martwić na zapas! Wyluzuj!!!

Gość noz do cholery jasnej
mamie nic nie bedzie musisz w to mocno wierzyc!!!! zobacz: jedni maja raka a ich dziadkow przejechal autobus inni maja nerwice a ich rodzice mieli wrzody jeden ma bialaczke a jego siostra bulimie. jeden dziadek zmarl na zawal a jego corka uderzyla glowa o betopn i zmarla. nie jest powiedziane ze kazdy umiera na cos na co umarli ich przodkowie.

Gość pani Kara ze mnie
czyli to oznacza, że ja jestem zagrożona? a skąd o tym wiesz że tak jest? Mozesz mi wierzyć albo nie, ale jeśli tak jest to mnie to pociesza...ja sobie jakoś tam poradzę, robię regularne badania itp, z mamą jest też na razie ok, lekarka powiedziała że w porządku, a ja mam odkąd pamiętam skłonności do paniki i to ja powinnam się leczyć ale na głowę najpierw:O

Gość noz do cholery jasnej
nigdy nie pisz ze ty sobie poradzisz.bo kiedys Twoje dziecko moze taki temat zalozyc.

Gość drożdżówka jak nazwa wskazuje
babcia męża miała raka, ojciec meża miał raka... nie ma chyba reguły... u mnie ciotka i mama miały raka, a ja... 20-parę lat żyje ze strachem.

Gość koleżka Leszka
czas by już przepisaniu majątku pomyśleć. niech wcześniej zdycha , nie będziesz miała problemu ze staruchą i opieką nad nią