Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wikola

Śliczna sztuczna biżuteria

Polecane posty

Zapraszam wszystkie Panie do sklepu internetowego ze sztuczną biżuterią. Mamy sliczne naszyjniki, bransoletki - każdy znajdzie cos dla siebie. Naszym największym atutem są tanie wysyłki i ich szybka realizacja. Serdecznie zapraszam na www.picollo.eu

Gość ładna ale ja sztucznej nid
lubię, już po kilku razach od założenia robi się żółta

Daj znac jaki uruchomisz platnosci.pl :) A bizuteria naprawde sliczna :)

jeśli chcecie coś mogę wystawić na allegro :)

tak w sumie to wiesz że zastanaiwam się nad tymi płatnościami weimze dla klienat to jest duże udogodnienie ale... dla sklepu to jest dodtkowy koszt i teraz powiedzcie mi sczzerze czy woli zrobić przelew online przez konto i iec to w takiej cenie jak jest na sklepie czy zeby były płątnosci.pl a ceny wyżesz o 1zł lub 2zł? ps porównajcie moje ceny (np bransoletki) z innym sklepem znajdziecie link do niego na głównej stronie galracha w okienku partnerzy detaliczni :) czekam na opnie ps co do koloru biżuterii noszę już bardzo długo kolczyki z cyrkoniami i nic się z nimi nie dzieje a ty gdzie kupiałs tą bizuterię? jakiej firmy? i jak sie z nia obchodzisz bo to też ważne u mnie w sklepie są podane zasady używania biżuterii :)

Ja nie mieszkam w Polsce i nie mam mozliwosci zrobienia przelewu.To znaczy teoretycznie mozliwosc jest,ale za duzo grzebania,kodow,aktywowania danego konta no i pieniadze ida 5 dni roboczych..

Gość jeden z kwiatków
"biżuterii sztucznej nie należy połykać, a w razie połknięcia należy niezwłocznie skontaktować się z lekarzem" A myślalam że można się nią żywić, tak jak nie sztuczną!

ładna biżuteria, ale koszmarne zdjęcia, nic na nich z daleka nie widać:O ile kosztuje wysyłka do UK, bo parę rzeczy bym kupiła:)

hmm nie wiedziałam że to aż taki problem z zagranicy posłać przelew to że idzie długo to mnie nie dziwi no ale w bankach wszystko est mozliwe słuahcjcie dziewczyny spytam się jutro na poczcie z samego rana dokładnie jaka jest opłata i uruchomię takie przysyki do danego kraju dla Was :) i jutro też będę wiedzieć ile kosztują te płatności :) popołduniu już Wam napiszę co i jak bo rano mam wyjzd z papiórkowymi sprawami :) a co do nie łykania te zasady dostałam od producenta i moim obowiązkiem jest zgodnie z prawem przekazac je klientowi :) wiec ja tego nie pisałam :) a co do zdjeć to chyab macie rację dzis postaram się sama dorobić kilka do tych co słabo widać mam prośbę bo ja mam tą biżuterię na żywo do obejrzenia podajcie tu linki albo kody produktów wg Was które źle iwdać na zdjeciach to je w pierwszej kolejności pododaje :) a zdjecia te są oryginalne z hurtowni zresztą chyba widać bo mają znaczek galracha :) te co nie mają to są moje np te kolczyki z ametystem :) no to jutro do Was klikne pozdrawiam i życzę miłej niedzieli (u mnie pada strasznie :( )

Powiem Ci jak to u mnie wyglada. Najpierw musze miec numer konta,dane wlasciciela,dokladny adres banku,miedzynarodowy kod BIC i IBAN.Potem musze wejsc na strone mojego banku,podac te dane,potem czekac 5 dni roboczych na kod aktywacyjny i dopiero moge przeslac pieniadze...oczywiscie jesli odbiorca nie ma konta walutowego,to jeszcze dodatkowo musze zaplacic za zmiane na waluty na zlotowki.. Mowie Ci-paranoja. Ja mieszkam w Irl i podejrzewam,ze taka przesylka kosztowalaby nie wiecej jak 20zl.

Gość asdasdasdasdas
Czy hurtownia z której kupujesz (galrach) wie, że używasz ich zdjęć?

oczywiście że wie że mam ich zdjęcia mam pisemną ich zgodę :) jeśli nie wierzysz podaj emial to wyślę scan pozdro druga hurtownia też wie :)

Do Anka323 wiesz co nawet o tych numerach to nic nie wiedziłam i nawet nie wiem co to jest :) myślałam że to jest jakoś bez problemu ehhhh szok ale jak kupujesz u siebie to chyba nie masz takich problemów tylko wygląda to tak jak u nas z banku do banku? może popytaj koleżanki moze cos dobiorą do siebie to wtedy podzielicie koszt wysyłki :) tylko nie wszystkie produkty są w większej ilości niektóre już poschodziły niektóre są tylko po 1 sztuce bo dopiero staram się wyczuć rynek :) jutro dowiem się jakie sa koszty tych płatności.pl :) a jak mi powiesz co byś chciała to wtedy postaram się określic z wysyłką ile by to kosztowało :)

i jeszcze raz do użytkownika asdasdasdasdas gdyby nie wiedzieli że uzywam ich zdjeć to pomyśl czy byłaby sensowna ta moja reklama ich głównej stronie? :)

Anka w jakim ty banku masz konto?? SWIFT i IBAN ok, ale kod aktywacyjny??? Albo masz jakis bank z Koziej Wolki albo malo poinformowana jestes.

A tak na marginesie to ja bym sobie pare rzeczy zamowila, tylko jestem alergiczka i wylaza mi jakies paskudztwa potem. Orientujesz sie moze czy jest ona przeciwalergiczna?? A jesli nie wiesz to mogla bys sie jakos dowiedziec i dac znac??

witam nie jest ona przeciwalergiczna zależy na co jestes uczulona skład ma tak skomponowany aby mogła byc dopuszczona do obrotu kiedyś taka biżuteria miała bardzo dużo niklu teraz jest zawartość tego pierwiastka ograniczona (Dyrektywa UE) wszelkie informacje są zawarte w zakładce http://www.picollo.eu/article/show/17 musiałabyć spróbować czy cos ci się bedzie dziać ja najsmiejsze mam to ze po złocie bolą mnie uszy po tej biżuterii nie mam nic ale to pewnie kwestia organizmu więc tak jak mówię trzeba spróbować :) ps a skad jestes? MAŁA PROŚBA DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH piszcie od razu kraj pochodzenia jak mozecie :) z góry śliczne dzięki :)

Wiola, to ja mam tak samo.... serebro bez problemu a po zlocie uszy jak balony. Kupuje sztuczna bizuterie i zwykle nie mam problemow z jej noszeniem, ale czasami dostane jakis wypryskow ;) Ja mieszkam w Irlandii, koszty poczty polskiej sa w granicach 60 zl do kg, ale to jesli chodzi o paczke, w kopercie babelkowej pewno taniej :) zalezy kto ile zamawia :)

no własnie - ja tak mam ze złotem :/ a mam kolczyki złote od meża i mało je zakładam bo po godz uszy już bolą a potem minie kilka dni zanim to zejdzie - niestety :) dlatego popytajcie znajome dajcie znać co chcecie policzymy koszty a jak jest Was więcej to wtedy mozecie koszty podzielić :)

oczywiście ja tez jestem za kopertą babelkowa bo taniej wychodzi, paczki są drogie nie mówiąc o kurierze (do irlandii do 2kg wychodzi 140zł kurierem - wiec kup se kolczyki za 4 zł i 140zł wysyłka błuhahaha) jutro zaraz popytam o te płatości dla Was

hej płatności są w trakcie uruchamiania do końca tyg powinny być :) i do końca tygodnia też uruchomię dostawy w sklepie na terenie EU :)

:) dziewczyny czekam na umowę z płatnościami jeszcze troszke i już bedzie gotowe :) w sumie to nawet dobrze że namówiłśycie Cie mnie na tą forme płatnosci :) dziekuję Wam pewnie smam bym się nie zdecydowała