Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wikola

Śliczna sztuczna biżuteria

Polecane posty

Coralick mam konto w Bank of Ireland i poinformowana jestem dobrze,bo niedawno wysylalam pieniadze do tesciowej i musialam wlasnie jej konto aktywowac. Kiedys bylo inaczej,bo wystarczylo podejsc z kwitkiem do okienka,teraz juz nie chca tak wysylac i kaza rejestrowac sie przez internet i tam tez wysylac pieniadze.

dziwne że robią takie problemy :/ po weekendzie mam dostać umowę z płatności musze ją podpisać i odesłać i już będzie aktywne :-D a jeszcze dzis albo jutro ustawie wysyłki za granicę więc będzie można sobie sprawdzić samemu ile będzie kosztować wysyłka :) jeśli nadal chcecie oczywiście :)

nie wiem dlaczego ale dodało mi odp bez tekstu no to muszę napisać to jeszcze raz :) dziwne że robią takie problemy przy przelewach dzis albo jutro wrzucę pałtności dla Europy więc będzie mozna sobie samemu spr ile kosztuje wysyłka (trzeba dodać produkty do koszyka i wtedy wybrac kraj) a po niedzieli dostanę umowę z płatności podpiszę i zaraz ją odeślę więc max liczę że jeszcze tydzień i płatnosci ruszą :) dziękuję Wam że namówiłyście mnie na te płatności :-D to faktycznie bedzie dbra sprawa :) więc jesli nadal chcecie coś zamówić to musicie troszkę poczekać przepraszam że tak długo to trwa ale to naprawdę niezależne jest ode mnie

o a teraz są obie wypowiedzi coś sie dziś zawiesło poprostu hehe :)

podbijam temacik moze się ktoś przyłączy do rozmowy

wysłałam umowe do płatności teraz czekam na aktywację masakra że to tyle trwa za co przepraszam myslałam że to załatwie w jakis tydzień no max 10 dni a to się ciągnie i ciagnie ohhhh

UWAGA teraz wybrane produkty mają ceny do negocjacji targuj się ubijaj i walcz a może kupisz za taka cenę jaka Cię będzie satysfakcjonować zapraszamy www.picollo.eu

Gość KOKORAMA
Ja polecam ręcznie robioną, niepowtarzalną biżuterię, w większości z kamieni i srebra: www.kokorama.pl

Gość modatotu.home.pl
zapraszam do mojego sklepu ze sztuczną biżuterią www.modaTOTU.home.pl. Sprowadzamy bezpośrednio od producentów i dystrybutorów. Nasza misja: najniższe ceny, najwyższa jakość!