Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika1986

Spotykam się z byłym mojej przyjaciółki!Strasznie głupio mi jej o tym powiedziec

Polecane posty

Anomalia, wiesz skoro się z kimś było tak długo to chcąc nie chcąc czasem się o tej osobie pomyśli, a to nie musi oznaczać niczego nadzwyczajnego. Przynajmniej tak mi się wydaje :)

Witam ponownie! Jeszcze jej nie powiedziałam, jakoś nie mam odwagi, ale jakoś na dniach muszę to zrobić bo i tak już kilku naszych wspólnych znajomych wie że się spotykamy więc do niej też to dojdzie ;/

Cały czas o tym myślę i chyba po prostu zakończę tą znajomość póki wcześniej. Skoro nie mogę się odnaleźć w tej sytuacji to chyba to będzie najlepsze rozwiązanie :( Wydaje mi się że każdy będzie gadał za moimi plecami że spotykam się z byłym przyjaciółki i w ogóle już sama nic nie wiem. Przez to wszystko nie potrafie cieszyć się tym związkiem, poradźcie coś please......

Gość za bardzo sie przejmujesz
tym co pomysla inni! Mysl o sobie!! A przyjaciolce powiedz! A skoro jest Twoja przyjaciolka to nie wiesz czy sie z kims spotykala jak byla jeszcze z tym Twoim?

Właśnie był taki okres czasu, krótki ale był że trochę nam się kontakt urwał. Wtedy działo się z nią coś niedobrego. Więc może wtedy. Zresztą teraz jak trochę sie nasłuchałam o niej to widzę że nie zawsze mi wszystkim mówiła. Swoją drogą ona już wie o nas. Dowiedziała się dzień wcześniej przed tym jak ja jej to powiedziałam. Niby powiedziała, że jej to nie przeszkadza że byli ze sobą a teraz ja miałabym się z nim spotykać, tylko zaczęła mi prawić jakieś morały, żebym to przemyślała bo potem będę tego żałowała, ale konkretnych argumentów nie podała. I od tego czasu jak ona już wie to trochę nam się relacje popsuły, ale może to minie. Zresztą jak z nim rozmawiałam tak szczerze to mi powiedział że ona potem chciała do niego wrócić ale on już nie chciał. Nawet jak już była pół z roku z tym swoim obecnym to przyszła kiedyś do niego w nocy i chciała żeby do siebie wrócili, więc może ona po prostu jest zazdrosna .. hmm

Gość alehandra
Pamiętaj że ty jej go nie odbiłaś. Nie musisz się tym przejmować. Jeżeli twoja przyjaciółka naprawdę cię lubi i jest z innym to nie będzie miała nic przeciwko temu. Smiało kontynułuj wasz związek jeśli naprawdę go kochasz i ci się podoba a z przyjaciółką szczerze pogadaj i wszystko sobie wyjaśnicie. Powodzenia!

Gość patrycja9404
Aktualnie jestem w identycznej sytuacji, tyle że ja się dowiedziałam, że plotki które mówiły o zdradzaniu mnie przez eksia mówiły też o mojej przyjaciółce... I szczerze? G***o mnie obchodzi że ja nie jestem z nim, ale takiej rzeczy nawet zwykła świnia by się powstydziła bo po prostu nie robi się tak. Dla mnie taka przyjaźń jest skończona, ja sama pakuję wszystkie rzeczy od przyjaciółki, ciuchy dla mnie, prezenty z różnych okazji itp. i wysyłam w pon kurierem, bo nie widzę żebym w przyszłości mogła jej zaufać.