Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakkk

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość takajakkk

boje sie pierwszego razu. mam 17 lat. czy to bardzo boli? jaka metoda antykoncepcji na pierwszy raz?

Gość mnie nic nie bolało
zabezpieczaliśmy się prezerwatywą

jeśli boisz się i zadajesz takie pytania to znaczy że jesteś nie gotowa

Gość takajakkk
slyszalam o okladzie z koziej kupy ze podobno dziala

Gość doradca 1-wszych razów
Jeśli się boisz, możesz to zniweczyć jednym sposobem ;) Znaczy to, że nie znasz swojego chłopaka za dobrze i się boisz z nim to zrobić. Na pewno masz jakiegoś przyjeciela, którego znasz od dawna i na wylot i który nie ma przed Tobą żadnych tajemnic ;)) Wtedy na pewno przestaniesz się bać i będzie super dla was obojga ;)

Jedne boli inne nie... nie da się tego przewidzieć... co za głupie pytanie. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. Na pewno będzie przyjemniej jak będziesz rozluźniona, a żebyś była rozluźniona musisz czuć się pewnie i bezpiecznie. Jeśli to jest osoba zaufana z którą jesteś blisko, a gra wstępna będzie długa i zadbacie o dobre nawilżenie to nie będzie problemów. Zresztą pierwszy raz prawie nigdy nie jest wystarczająco satysfakcjonujący. Dopiero za kilkanaście a nawet dziesiąt razy nauczysz się czerpać prawdziwą przyjemność z seksu :) A no i na pierwszy raz najlepsza prezerwatywa chociaż tworzy trochę niezręczną atmosferę :D Jak ci się spodoba to idź do ginekologia po tabletki.

Może boleć, może nie boleć, różnie to bywa. A jako metodę antykoncepcji polecam jakieś dobre prezerwatywy i odrobinę rozwagi ;) Powodzenia i miłej zabawy ;)

Mój pierwszy raz miałam 16 kwietnia br. 2 miesiące przed 17 urodzinami. Oczywiście z moim facetem po 3 miesiącach znajomości i bycia parą... :):) Powiem Ci, że zaskoczyło mnie trochę bo prawie nic mnie nie bolało, tylko jak wszedł bardzo głęboko to troszkę zaczęło piec i tyle. Nie krwawiłam i nic w ogóle.. A tyle się naczytałam jak to boli, że aż miło byłam zaskoczona;) Z resztą mój partner także:) Ttylko kochaliśmy się bez zabezpieczenia, ale nie skończył we mnie... Bylo pięknie, chociaż tego 1 razu nie planowaliśmy jakoś tak samo wyszło:) Nie ma się czego obawiać, jeżeli tylko ufasz swojej drugiej połowce, wiesz, że to ten jedyny to niczym się nie martw;)

Mój pierwszy raz miałam 16 kwietnia br. 2 miesiące przed 17 urodzinami. Oczywiście z moim facetem po 3 miesiącach znajomości i bycia parą... :):) Powiem Ci, że zaskoczyło mnie trochę bo prawie nic mnie nie bolało, tylko jak wszedł bardzo głęboko to troszkę zaczęło piec i tyle. Nie krwawiłam i nic w ogóle.. A tyle się naczytałam jak to boli, że aż miło byłam zaskoczona;) Z resztą mój partner także:) Ttylko kochaliśmy się bez zabezpieczenia, ale nie skończył we mnie... Bylo pięknie, chociaż tego 1 razu nie planowaliśmy jakoś tak samo wyszło:) Nie ma się czego obawiać, jeżeli tylko ufasz swojej drugiej połowce, wiesz, że to ten jedyny to niczym się nie martw;)