Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregoryt

jestem zazdrosna o eks mojego faceta

Polecane posty

Gość gregoryt

z wygladu ladniejsza, z charakteru - bardziej rozrywkowa i sympatyczniejsza (jego znajomi za mna nie przepadaja, ja uwielbiali :O) reakcje mojego faceta na nia: - zazwyczaj na poczatku jak bylismy jeszcze znajomymi mowil o niej zle, ze go zostawila dla innego, ze taka siaka i owaka byla i chyba jej nie kochal - bardzo przezyl ich rozstanie, i przez 5 lat byl sam. - gdy ktos wymawia tylko imie "ola" od razu mowi ze nie chce o niej sluchac i niech zmienia temat - powiedzial mi kiedys ze dla dziewczyn byl zawsze za bardzo oschly, dopiero dla ostatniej bardziej sie staral )dla tej oli), i gdyby z nim nie zerwala pewnie byliby razem do teraz - czyli jednak mu zalezalo - powiedzial mi ze gdybym z nim zerwala cierpialby ale juz nie tak jak 5 lat temu. ze zmienil sie od tej pory i mowi sie trudno (czyli nie kocha mnie tak jak tamtej?) - mowi ze mu zalezy, kiedys powiedzial ze nie porownuje mnie z bylymi bo teraz jest o niebo lepiej, ale zdjecia oli nadal trzyma. podobno tam nie zaglada, ale jednak sa :( jak sie pozbyc tej zazdrosci???

Gość pan pytajnik
jako facet twierdze ,ze skoro trzyma jej fotki ( a jest to ponoc ktos kogo nie chce znac ,ktos kto go zranil) to musi wciaz do niej cos czuc a sluchac o niej nie chce bo go to boli (kolejny dowod na to ,ze nie jest mu obojetna). skoro wszyscy wola ja od ciebie to obawiam sie ,ze on ma tego swiadomosc i zgadza sie z tamtymi . z toba jest bo nie chce byc sam a z tamta nie moze - ale gdyby przybiegla do niego z sercem na dloni to zostawilby cie w mgnieniu oka. wybacz mi szczerosc

Gość gregoryt
pan pytajnik - dzieki za szczerosc. a powiedz mi - zapytanie go chyba w niczym nie pomoze prawda? przeciez i tak mi prawdy nie powie czyli rozstac sie? :(

Gość pan pytajnik
jak dla mnie to nie w porzdku ,ze wciaz zyje przeszloscia. jesli nie potrafi o tamtej zapomniec to nie powinien zawracac glowy innym laskom w nadzieji ,ze moze jakos to bedzie... nie wiem jak bardzo ci na nim zalezy. jesli to nie milosc to mozesz jeszcze malo bolesnie to skonczyc

Gość gregoryt
no tak. tzn ze trzymanie zdjec bylych partnerow oznacza uczucie nadal? :( kocham go. na moje nieszczescie. :( podobno ona szukala z nim kontaktu. juz wtedy spotykalismy sie razem. i podobno nie chcial z nia rozmawiac. :(

gregoryt wydaje mi się że trzymanie zdjęć eks o niczym nie świadczy. To po prostu pamiątka, żeby było co kiedyś wspominać. Podobno zresztą zawsze coś małego w sercu zostaje, ale to normalne, Chyba że ten ktoś jakoś strasznie zranił to nie chce się o nim słyszeć...

ja mam znajomego, który rozstał sie z dziewczyną po chyba 8 latach i ożenił się z inną (tamta nadal sama). Na moim ślubie był kilka miesięcy po swoim i wziął mojego męża na bok i wypytywał o jego eks wspominając ją z łezką w oku. Ożesz ty w morde!!!! jakbym wiedziała to bym takiego w d...e kopnąć nie chciała, ale co nie wie i sie pewnie nie dowie. Czasem mi szkoda tej obecnej żony jego, że po cichu porównuje ją z tamtą i może w niektórych sytuacjach wolałby mieć tamtą. Ajajaj musi boleć

Gość gregoryt
no wlasnie ona go bardzo zranila i on nie chce miec z nia zadnego kontaktu (z innymi eks czasem rozmawia, ale to raczej znajomosci na "czesc - czesc") a z ta Ola nic. zero kontaktu. kiedys mowil ze mu wchodzila na nk, wysyslala zyzenia, podobno nie odpisywal. i potem duzo naszych wspolnych zdjec wrzucil. no ale z jednej strony zlosc, a z drugiej te zdjecia. mial je na jakism dysku a potem mi mowil ze porzadkowal i przerzucil do komputera i dal do folderu niewidocznego, i ponoc nie zaglada tam :O:O:O

Gość gregoryt
to co mam zrobic??? :(:(

Gość pan pytajnik
facet jest dumny i dlatego nie chce z nia kontaktu .zachowuj sie jak typowy zraniony facet. wiec nie pocieszaj sie tym ,ze nie odpisuje na jej zyczenia. jednak jak dla mnie gosc do niej cos czuje i do ciebie nigdy tego czuc nie bedzie. mam wrazenie ze ta Ola byla "ta jedyna" a jak wiadomo czesto przegapiamy lub z jakis innych przyczyn marnujemy ta jedyna szanse i wtedy ukladamy sobie zycie z kims onnym ,byle by nie byc samymi

Gość akdhlala
zmien faceta,albo pogodz sie z tym ze ona zawsze bedzie nr 1

Gość pan pytajnik
godzac sie bedziesz nieszczesliwa. chyba kazdy chcemy byc dla tego drugiego czlowieka najwazniejszy na swiecie ;/

Gość gregoryt
;( a ja go tak kocham :( teraz mnie zalamaliscie. ale chyba macie racje :( nigdy o tym nie rozmawlialismy to tylko moje obserwacje sa :(:(:( nie chce byc ta druga dla niego chce byc dla faceta numerem jeden i sie poplakalam :(

Gość pan pytajnik
dokladnie .kazdy chcemy byc numerem 1. w zyciu mamy tylko jedna prawdziwa milosc. jesli 5 lat sie zbieral po tamtej to znaczy ze on juz spotkal swoja milosc

Gość pan pytajnik
mozesz go sprawdzic... powiedz ,ze potrzebujesz czasu... ze czujesz ,ze nie jestes dla niego ta jedyna. kochasz go ale nie mozesz tak dalej. zobacz jak sie zachowa

Gość jak dlugo jestescie razem
???

Gość gregoryt
jestesmy rok czasu razem ;( a jak ma sie zachowac jak go poprosze o czas na zastanowienie? jezeli jednak kocha? :(

Gość pan pytajnik
jak juz da ci czas.... to odpocznij od niego.popatrz na to z dystansem, pomysl czy warto no i obeserwuj jego reakcje

CHODZI O TO ZE TWOJ CHLOPAK WYCIAGNAL WNIOSKI Z TAMTEGO ZWIAZKU!!! Mam tak samo jak twoj chlopak:) Zdjecia moze miec, ale do niej nie wroci! Wiecej zaufania:) To podstawa zwiazku

byl bardzo zakochany i to nie on zerwal! Ja tez mam slabosc do mojego bylego, ale jakos jak poprosil mnie zebym wrocila do niego to go olalam i zosatlam przy chlopaku z ktorym jestem! Jestem pewna ze twoj tak samo by postapil! Ty wogole mu nie ufasz! Co to za zwiazek? Przepraszam, ale taka jest prawda!!!

Gość pan pytajnik
a ja dodam : faceci sa z marsa a kobiety z wenus. to ze Ty droga kobietko masz takie podejscie to nie znaczy ze on mysli tak samo

Gość gregoryt
chelsie ---> ale masz podobnie jak moj> tzn z alegria reagujesz na swojego bylego a pomimo tego zdjecia masz?? to prawda ze przestalam mu ufac bo zaczelam zbierac fakty do kupy i boje sie moze wysunal wnioski. moze masz racje :( chcialabym zebys miala racje :(

Tak, nie chce o nim sluchac, ale z checia z nim pisze... Nie zerwalismy kontaktu ale razem tez juz nie bedziemy! Pogadaj z nim, powiedz mu jakie masz watpliwosci, inaczej ciagle bedziesz sie tym zamartwiac.

bO PAN PYTAJNIK OD RAZU UWAZA ZE FACET JEST WOBEC CIEBIE NIE FAIR!!!

Gość witka łokuciewska
porozmawiaj z nim . sama do niczego nie dojdziesz - chociaz on tez moze powiedziec ci to co chcesz uslyszec

Gość pan pytajnik
bo pan pytajnik jest facetem i wie jak rozumuje facet. jesli gosc tak traumatycznie to przezyl to musial to byc dla niego wyjatkowy zwiazek. ty zerwalas ze swoim ale twoj sie jakos chyba tak dlugo nie zbieral. gada z toba czyli nie boli go juz twoja osoba.

to on zerwal ze mna! A wydaje mi sie ze jesli w ciagu tych 5 lat do niej nie wrocil to tak sie nie wydarzy i teraz! Nie rozumiem jak mozna byc o ex zazdrosnym, to przeszlosc!!! A ty z nim pogadaj i tyle:)

Gość gregoryt
no on nie wrocil bo ona dopiero teraz sie nim zainteresowala. wczesniej miala faceta, teraz ponoc tez ma ale dopiero teraz zaczela do niego wypisywac :(