Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregoryt

jestem zazdrosna o eks mojego faceta

Polecane posty

to powiedz mu co cie trapi, ze boisz sie ze on do niej wroci. Zobaczysz co ci odpowie, moze sie uspokoisz:)

Gość pan pytajnik
jasne sluchaj laski - nie dowiesz sie niczego wicej. a tamten nie wrocil bo mu duma nie pozwala albo nie mial okazji

Gość gregoryt
pan pytajnik czyli wg ciebie mam to skonczyc tak??

Gość pan pytajnik
chodzi o to ,zebys mu pokazala ,ze czujesz sie nie tak w tej sytuacji. niech ruszy glowa. jesli mu zalezy i naprawde ma tamta gdzies to sie postara o ciebie . jesli tego nie zrobi to znaczy ze nie jest ciebie wart

Gość ddsds
I ty mu pozwalasz trzymać jej zdjęcia??? ja też byłam zazdrosna o eks mojego faceta, choć on nigdy mi nie powiedziałby że rozstanie ze mną mniej by go bolało niż z nią. I wogóle ciągle mi powtarzał że ona dla niego jest już zerem, że ja jestem najwspanialsza, najlepsza itd. może nie zawsze jest szczery w tym wychwalaniu, nie wiem nie jestem jasnowidzem, ale choćby kłamał i w czymś bym niedorównywała tamtej, nigdy mi tego nie powie!!! twój facet jednak ma jakiś sentyment do tamtej skoro trzyma te jej zdjęcia, tak myślę...

Gość zapach pomarańczy...
gregoryt Pan pytajnik mądrze ci radzi. Jesteś lekiem na jego rany, może dzięki tobie trochę zapomnieć o bylej. Facet zdobył twoje serce, ty zdobyłaś tylko jego ciało, bo myśli jego są przy ex. Myslę ,że ona mieszka dalej w jego złamanym sercu. Dobrze, że napisałaś o swoich wątpliwościach, jesteś wspaniałą dziewczyną:). Życzę ci na przyszłość, żebyś była kiedyś dla innego wspaniałego mężczyzny darem i pragnieniem, a nie pocieszeniem po zranieniu. Szczęśliwa kobieta w związku, nie ma żadnych wątpliwości, czuje się przy swoim wybranku wesoła i bezpieczna. Daj sobie czas, żebyś kiedyś nie żałowała i nie płakała, bo jak pojawi się dziecko w waszym związku, będzie jeszcze gorzej. Żyj tak, żebyś nie była ze swoimi myślami miedzy młotem i kowadłem. Szkoda życia:) Powodzenia:)