Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wiem nic

co ja mam o tym myslec

Polecane posty

Gość ja juz nie wiem nic

mam nadzieje że ktoś mi powie i da mi dobrą radę. mam już dosyć mojego faceta. on nie ominie zadnej dziewczyny przynajmniej ja tak twierdze on kategorycznie zaprzecza.. Ogląda sie za każdą nie ominie sobie ani jednej ! i jeszcze mowi ze nie! jak to juz tak chamsko widać. mowi mi ze wymyslam i jestem chora! przy moich koleznakch to sie zachowuje tak nienaturalnie usmiecha sie wogole go nie poznaje a potem wypytuje kto to byl itp. znalazlam w kompie strony na jakie wchodzil i wyswietlaly mi sie cytuje CIPKI NASTOLATKI LATYNOSKI normalnie myślalam że go zabije!!! powiedzial że jestem nienormalna ja mu powiedzialam ze jebniete to są te gole panienki które sobie oglada zaczal sciemniac ze to wchodzil jego kuzyn i robi ze mnie idiotke!! jego kolezanka jest ladna dziewczyna nie raz poprosila go o podwieznie i choc nie bylo mu to na reke mielismy sie np razem spotkac to jechał ja gdzieś podwieść A POTEM MOWI ZE JESTEM chora psychicznie zadnej nie odmówi. Raz mnie zaprosił na obiad do rodziny to przy mnie sypał komentarze do kuzynki że ma fajne nogi co za mini itp...on nawet jak ogląda reklamy filmy z laskami to się ślini Wszyscy mówią mi że to porządny chłopak i zebym nie byla taka zazdrosna. nie wiem czy to ja mam problem ze soba czy to z nim jest cos nie tak ja popadłam w mega kompleksy.

Gość ja juz nie wiem nic
tak poprostu?

Gość zuleczkaaa
ale palant daj sobie z nim spokój kurwa jak go tak szystkie interesują to niech za nimi lata....nie wiem jak ty ale jak przy mnie by facet chwalił inne laski to bym czuła się mega upokożona

Gość chinota
on jaki jest to jest, może jest porządny. Ale co ty czujesz to czujesz i tyle. Po prostu jest ci przykro że tak się zachowuje. Tak jakby nie zwracał na ciebie uwagi.

Gość olej egoistę i flirciarza
:o

Gość gość1
niektórzy tak mają, albo to akceptujesz albo nie

Gość lukopla
nienawidze takich typów, wkurwiaja mnie! nie moglabym byc z takim 'lovelsem' co prawi komplementy innym babom :D rzuc skurwiela!

Gość olej egoistę i flirciarza
tak mają niedowartościowani egoiści, tak im poprostu najwygodniej :o