Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamaja

Umówić się z nim czy nie umówić? Oto jest pytanie

Polecane posty

Gość małamaja

Cześć dziewczyny, Powiedzcie czy umówiłybyscie się na kawe z chłopakiem ,który wam się nie podoba z wyglądu a wiecie ,że gdyby nie wyglad to naprawde jest fajnym facetem? Nie jest jakis straszny , jest przecietny . Nie wiem co robic, nie chce tracic czasu ale z drugiej strony wiem ze to dobra partia . Czy mialyscie kiedys tak ze facet przekonal was osobowoscia i zaczal wam sie podobac choc na poczatku go odrzucałyscie?

Gość dziewczyna facetea............
tak miałam tak nie raz jesli facet ma super chcrakter i to zaczynam na niego patrzec pod inny katem...i doceniam jaki jest i jak sie stara;) daj szanse jak to mówi piosenka..uroda przemija uczucie wciaz trwa to prawda tak stara głoszona przez swiat;)

jesli podoba Ci sie jego osobowosc umow sie jesli nie szkoda jego czasu.

Gość Nietrudny3392
Nie rozumiem jak mozna postrzegac kogos przez pryzmat wygladu ... jesli ja przypominam sobie, na przyklad w myslach, jakas osobe, to pierwsze co "widze" - to jej psychike. Jesli jest ona nieodpowiednia to calkowicie maskuje wyglad, zatem nie ma on dla mnie zadnego znaczenia. Wy najpierw dostrzegacie wyglad? Problemem w przypadku tego faceta moze bys postrzeganie wlasnej osoby. Jesli on sam mysli o sobie jako o kims przecietnym, to nie bedzie zyl pelnia zycia.

mi musi sie na poczatku spodobac... jesli tak nie jest to nie zwracam na niego uwagi... Bo np z jednym chodzilam 3 lata do szkoly idopiero kiedy mi sie zaczal podobac to zwrocilam na niego uwage:D

Gość małamaja
Chłopak z charakteru jest fajny. Mądry , wykształcony ba ! nawet majętny . Rozmawiam z nim na gg i lubie to robic. Z wygladu jest naprawde przecietny , na ulicy kompletnie nie zwrocilabym na niego uwagi. A teraz on zapytał czy zrobiłabym mu ta przyjemnosc i dala sie namowic na kawe...

Nio ale na kawe mozesz pojsc po przyjacielsku:) Przeciez nie jest powiedziane ze musisz z nim byc, poczekaj na rozwoj sytuacji:)

Ty patrzysz tylko na wygląd i majetnosc?? Szkoda mi tego chlopaka teraz naprawde.

Gość małamaja
Jakbym patrzyla na majetnosc to juz bym z nim była. Na wyglad zwracam uwage bo kto nie zwraca? Nie uwazam zeby bylo to cos niestosownego.