Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diplodok

Czemu ogórki małosolne są takie drogie?

Polecane posty

Gość diplodok

No właśnie, czemu sa takie drogie. Bardzo je lubię. Chyba do ich wyrobu używa się technologii kosmicznych.

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
ufoludki dużo za nie biorą

po prostu zabijasz mnie tym pytaniem... to zrób soebie w domu, to taniej ci wyjdzie

po prostu zabijasz mnie tym pytaniem... to zrób soebie w domu, to taniej ci wyjdzie

Gość
A samemu nie łaska :D

bo wraz z wiosna kazde warzywo jest drogie, pozniej tanieja. ja mam na tyle kochana mame, ktora nie cierpi przetworow itp ale je robi:) glownie dla mnie, wiec od mc sobie zajadam malosolne domowej roboty:)

Gość diplodok
Zapytałem gdyż po prostu mnie to interesuje, 16 zl/kg to chyba dużo. Kupię 5 dużych ogórków i 10 zł w kieszeni mniej. Ktoś wie skąd wynika taka wysoka cena?

Gość nvokjna;ljvbe
U mnie 13 zł/kg i ja kupuję te malusie.Bo wiecej wychodzi i są smaczniejsze :P A proponuję zrobić samemu. Upychasz małe ogóraski w słoiku,dajesz koper,czosnek i zalewasz wrzątkiem.Na litr wody jedna płaska łyżka soli.Zakrywasz szmatką i przewiązujesz gumką.I gotowe. Kg ogórków takich małych kosztuje 7 zł,wiec taniej wyjdzie ;) aha!Jak chcesz zeby "doszły" szybciej to dajesz na wierzch słoika pietkę od chleba :)

Gość gość
ja znalazłam sklep, który ma naprawde tanio  www.slonecznepole.pl i zawsze kupuje od nich

Gość babcia Zosia
o maj G...,ale lewatywa,ogórki żeby kupować? a samemu nie łaska zrobić,a baby zagonić nie można ,żeby zrobiła? będzie taniej,zdrowiej i na pewno pyszniej...