Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heieokflsahe

nie no, nie wierze

Polecane posty

Gość heieokflsahe

powiedzcie mi, czy 57 kg przy wzroscie 170 to duzo ?? nie czuję sie grubo, ale jak czytam niektóre tematy typu- 'mam 168 cm, chce ważyć 49 kg' to mnie szlag trafia, ze takie debilki chodza po swiecie

jesteś wysoka więc to nie jest dużo :) też chce 170 :( :classic_cool:

Gość heieokflsahe
chodzi mi o to, ze nie czuje sie grubasem, a jak czytam te wypowiedzi tych panien, to zastanawiam sie ' a moze gruba jestem' skoro taka co ma 170 cm chce schudnac do 49 kg.

Gość miss cool
Wszystko zależy od budowy ciała. Niektórzy nawet przy wzroście 168 mając 49 kilo, może wyglądać grubo, a ktoś mając 168 i 60 kilo może lepiej się prezentować. Waga o niczym nie świadczy, przecież tkanka mięśniowa jest cięższa od tłuszczowej.

ja mam 170 wzrostu waże 57 kilo i mam 29 lat i czuje sie w sam raz, wszystko na swoim miejscu mam, wg rodziców za szczupła jestem bo w tym wieku powinnam byc grubsza, czyli wygladac pulchnie, ale mi jest tak dobrze i zadnej diety nie trzymam, jem wszystko co tłuste i niezdrowe.

Gość miss cool
A ja z kolei mam 166 i ważę 48 kg, a wcale nie jestem chuda i mam nawet sadło :O

Gość heieokflsahe
smoczyca a ty myślisz, że z bioder zlecisz ?? predzej biust Ci zniknie. Ja mam pulchne uda , i nie umiem sobie z nimi poradzić. Kiedyś ważyłam 52 kg, wyglądałam jak kościotrup, zero biustu, w biodrach 85cm a uda grubaśne. Budowy nie zmienisz

Gość trudne trudne
trudno powiedziec bo nie wiem jaki masz kościec

Gość heieokflsahe
raczej drobny

W biodrach 85 :) ja bym już była szczęśliwa gdybym miała 95cm a nie 104 jak teraz :/ ja wiem że taka budowa, ale chciałabym ją jakoś wyrównać, ćwiczenia mało dają nie mówię że wcale ale długa droga :) Wyglądam wręcz śmiesznie nie dość że wysoka biodra 104 talia 67cm haha :) I co poradzić? jak ważyłam 60kg to w biodrach miałam 98cm więc ta równica się trochę zmniejszyła i było ok.

Gość heieokflsahe
z ciekawości się zmierzyłam - biodra 88 , talia 65, biust 89. Czyli raczej płaska jestem. Budowy nie zmienisz. Wiec nie ma co się przejmować , to bezsensu