Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carroten saft

piatkowe smuteczki

Polecane posty

Gość wymyślam nicki zawodowo
ja już od dawna podziwiam obrazki Mintaji :) Mintaja namalowałaś coś jeszcze? pokażesz? :)

a ja praktyki a jutro szkola ... odrabiamy bo w kwietniu zjazd przepadl ... ale mi sie nie chce ...

Gość carroten saft
Mi dopiero rosnie 1-sza a gdzie jeszcze 3 pozostale??? reasumujac ze ta jedna rosnie od sierpnia 09 to moze tak, z duzym szczesciem z 30 na karku bede miala juz wszystkie-chociaz nie wiem po co mi one skoro swietnie sobie radzilam bez nich :P chyba zeby mi sie miala na czym sztuczna szczeka trzymac na starosc :P

pomarańczo- dziękuje:) mam dużo tych obrazków :D tylko nie mam czasu dokonać selekcji :classic_cool: ale pewnie kiedyś jeszcze coś wstawię :) indis studia zaoczne, tak? a co konkretnie? :)

Gość carroten saft
Po 20 r.zycia czy jakos tak :/

jeju tak późno... w sumie to jeszcze sobie trochę poczekam:P kurcze to wytrwałości życzę :)

🖐️ :) uuu ja też w poniedziałek, zaliczam historię :( znowu będzie cięzki tydzień

ja pisałam dziś klasówkę z fizyki i jak zobaczyłam zadania to już myślałam kiedy by to poprawić:classic_cool: a Ty jaka szkoła? :)

LO profil matematyczno-fizyczno-chemiczny :D zaliczam tematy z wyprzedzeniem żeby nie mieć zaległości

Gość carroten saft
Ja bym sobie z chęcią jeszcze do LO pochodzila,szkoda ze nie mozna cofac czasu :P

ja jestem po lo profil biologiczno-chemiczny obecnie na pedagogice , zaocznie, bo w tygodniu juz sie nachodzilam tyle lat :D

ehh szkola szkola... jeszcze bede to wspominac niedlugo....