Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale narobilam matko...

a wszystko przez moją małą!!!

Polecane posty

to było upokarzające ja nie wiem ja z nim chyba już nigdy nie będę wspolzyc kompromitacja na calej lini:(((((((((((((( Moj partner jest moim pierwszym partnerem ... uprawialismy seks.. i gdy zaczelismy to robić od tył i moja cipka zaczeła pierdzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE JA TYLKO ONA! wybuchnełam takim śmiechem że już było po wszystkim mu też humor dopisywał bo śmiał się w niebo głosy to bylo takie ponizajace chyba dostalo sie tam powietrze bo gdy wstałam to czulam sie taka napompowana jakiś odlot A JAKI NIE WYOBRAŻALNY WSTYD jak sobie to przypomne to aż mnie ciary przechodzą!!!!!! ja nie wiem jak ja mu spojrze w oczy taki wstyd !!!!!!

Gość oj tam
zdarza sie , tak to juz jest, ciesz sie ze zareagował normalnie!

dlaczego mnie to spotkało co za wstyd ja sie chyba juz nigdy nie przełamie nie życze tego uczucia nawet wrogowi!!!

Gość qw
do twojej malej dostalo sie powietrze i pierdziala,to normalne

Gość llllllllllllllllllllllllllll
nie przejmuj się... to jest całkiem normalne... też mi się zdarzyło nie raz;)

Gość gdfdfdfgfgfd
to normalne - nie przejmuj się.

Gość ewka nie pęka
ej dziewczyno to normalne :) jak sie nałykasz powietrza to też bekasz :) nie przejmuj sie niczym :) każda z nas tak ma

Gość a nie znasz ty
nie martw sie to sie dosc czesto zdarza niestety:Dzalezy czesto od pozycji a jesli nie bylas pierwsza partnerka chlopaka to na pewno mial juz z tym doczynienia

Gość gość121
:) nie przejmuj się, też tak miałam ;p kilka razy. Nic miłego, faktycznie, ale uważam to za rzecz ludzką, tym bardziej, że nie miałam / miałaś na to wpływu :) zapomnij i tyle, a jeśli zaczniecie o tym rozmawiać obróć to w żart i tyle. Twój partner też jest człowiekiem... :)

Nie wierze !!!!!!!!! NAPRAWDE TEŻ TAK MACIE???????????? powiedzcie co wtedy robicie??? bo wiadomo byłą taka cisza byłą ciemna noc a tu normalnie zaczeło coś pierdzieć myślałam że się zapadne pod ziemie razem z łóżkiem:((( Ja byłam niesamowicie skrępowana nie wiedziałąm czy mam powiedzieć przepraszam czy się śmiać

Było tutaj kilka podobnych tematów. Podczas ruchów kopulacyjnych do wnętrza pochwy wchodzi nieco powietrza i przez to ten dźwięk ;)

Myślałam że tylko ja jestem jakaś inna niż wszyscy:(((((((((

Gość bajeczkakasztanowa
Jaki wstyd? Przecież to jest niezależne od Twojej woli. Normalne, że jak dostanie się powietrze to musi potem jakoś ujść. Nie widzę w tym nic krępującego i też zawsze się z tego śmiałam razem z partnerem.

Także nie myśl, że jesteś jakaś wyjątkowa pod tym względem :P I każdy w miarę rozgarnięty i zorientowany w sprawach seksu facet wie, że takie "pierdzenie waginy" może się zdarzyć podczas intensywnych igraszek :D

wrzuć na luz, następnym razem spójrz na niego spod rzęs i zapytaj co narobił i co ma na swoje usprawiedliwienie;)

Ja wczoraj miałam to pierwszy raz ale dziwne uczucie .ale jak wstałam to było jeszcze gorzej powietrze uszło już całkiem ale nie słyszał bo byłam już w toalecie

Nie wiecie jak mnie pocieszyłyście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też jestem jego pierwszą partnerką także on chyba się na tym nie zna

Gość sdfsdfsadf
walilas moze pompke do roweru

Gość O MOJA PANNNO
JA TAK MAM CAŁY CZAS I WŁAŚCIWIE NIE WIEM OD CZEGO TO ZALEŻY RAZ PO TYM POSZLIŚMY NA MIASTO I ZACZEŁAM EHEMEHEM DOSŁOWNIE NA ULICY HAAAHAHA

Gość ertryuktjyrh
pewnie ze to normalne, szczegolnie w pozycji jak lezysz na plecach i zarzucisz nogi na ramiona facetowi to massssakra ;) pierwszy raz tez bylam w szoku, facet tez (bylismy pierwszymi dla siebie) ale powiedzialam ze to cipka:D przez powietrze ktore sie dostalo:) wiec jak potem sie zdarzalo to nie zwracalismy na to uwagi juz:)

Gość wspomnienia...
Heh, pamiętam kiedy mi się to pierwszy raz zdarzyło.... Heh, też byłam przerażona, ale wiedziałam, tzn domyśliłam się dlaczego tak się stało i szybko zaczęłam się tłumaczyć, heh. W sumie do dziś jest mi trochę łyso jak "myszka" zaczyna pierdzieć :-)