Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiek2950

do osób które ważyły ponad 100 kg i schudły

Polecane posty

zwracam się z prośbą do wszystkich którzy sporo wazyli ale udało się im tego pozbyć co z waszą skórą? zostały jakieś zwisy czy nie???? a może wiecie jak temu zapobiec???

Gość fekf nekkenelkrn
Zapytaj się Olki11305 czy jakoś tak miała nick... Ważyła ponad 120

ze 107 na 67 kg; ratami w ciągu 7 lat; skóra napięta i w miarę jędrna, ale żyć nie dają pieprzone rozstępy na bokach brzucha, i udach (całych).

mika_30 to bardzo powoli chudłaś a miałaś jakąś specjalna dietę

o rozstępach tez coś wiem bo po ciąży mam cały brzuch zryty na udach tylko troszeczkę ale najbardziej boję się tej skóry ważyłam prawie 120 kg schudłam juz do 105 i boję się dalej chudnąć bo nie wiem co z tą skóra będzie:(

Generalnie MŻ, a chudłam skokowo; najpierw ze 107 do 95, potem przerwa pól roku z 95 na 80, potem rzuciłam palenie i z powrotem do 92; po 2 latach z 92 do 80; z 8-ką z przodu walczyłam z 3 lata, z 80 do 67 zjechałam w zeszłym roku w 4 m-ce; "pomogły" kłopoty rodzinne i stres. Od stycznia 2010 trzymam wagę, jem 4 posiłki co 3 godziny (9, 12,15,18) i naprawdę jem to co lubię. Wyglądam naprawdę nieźle dopóki się nie rozbiorę, bo wtedy moje rostępiska widać wszędzie, bleeeeeeeeeeeeeee..........

Ze skórą akurat nie miałam i nie mam żadnych problemów; brzuszek gładki i naprawdę żadnej fałdki czy luźniej skóry (pomijając boki na których są rozstępy). Ja takiej wagi też dorobiłam się w ciąży, i miałam cc, i szczerze mówiąc nie wierzyłam, że mój brzuch da się jeszcze uratować a jednak. Mówią szczerze, nie używałam za dużo smarowideł, gdyż jestem bardzo niecierpliwa nie umiem być konsekwentna. Do dzisiaj po chałupie wala się kilka niezużytych maści, kremów i innych specyfików na celulit i rozstepy, które miały cudownie mnie wszczuplić i zrobić super laskę.

no ja właśnie też miałam cesarkę i do tego później operację i cały brzuch w poprzek mam przecięty i też się boję troche teraz ta skóra jest luźniejsza ale może sama się ureguluje chciałabym mieć takie szczęście jak ty za to rozstępy mam na całym brzuchu a inne osoby ? mial ktoś jeszcze ten problem?

Gość sfsdgg
Ja co prawda nie ważyłam 100, ale 80 i schudłam do 50, skóra byla jedrna, ponieważ od samego poczatku odchudzania cwiczylam godzine dziennie plus dodatkowo 1-2 razy w tygodniu biegałam, ale to dopiero potem, bo odchudzać zaczęłam się zimą. Dodam, że 30 kilo schudłam w 6 miesięcy co może wydać sie nieprawdopodobne, jednak bardzo ograniczyłam jedzenie, jadłam bardzo chude mieso na obiady, na sniadania maly jogurt badz gotowane jajko a na kolacje swierze warzywa. ;)