Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelinka

PANOWIE POZNANI PRZEZ INTERNERT

Polecane posty

Gość nelinka

Witam kobitki Opowiedzcie o waszych "przygodach" z facetami poznanymi przez interent teraz, kiedys..., o tym jak to sie potoczylo, gdzie sie spotkaliscie itp. Moze sa tacy, z ktorymi jakies z nas mialy rowniez kontakt :)

Gość wiktor99
wszystkie baby z neta to kurwy albo ksieżniczki :o

Gość eeeee332
taa pewnie, bo faceci sa tacy swieci :O

Gość gdfgdfsgdf
ruletka

Gość oszustka
w większości to oszuści, samotni,niedocenieni,spragniemi miłości a tak naprawdę jak dojdzie co do czego to szukają sami nie wiedząc czego

Gość ja mam pecha
poznałam 4 facetów przez neta z jednym nawet było zauroczenie naj pierw przez neta pózniej było zderzenie rzeczywistości aż do dziś sama się z siebie śmieje ale z każdym spotkałam się po 2 razy i jakoś nic nie wypaliło teraz ostatnio również poznałam faceta było już 2 spotkanie i niewiem czy będzie trzecie bo u mnie to max2 chociaż koleś bardzo mi się spodobał tylko troche za szybki jak dla mnie w tych sprawach

spotkalam sie tylko z jednym facetem z internetu, dlugo mnie namawial na spotkanie i dopiero umowilam sie z nim na impreze gdzie szlo duzo moich znajomych (impreza w klubie). nigdy nie mialam przekonania do poznawania mezczyzn przez internet, przewrotnosc losu, dzis ten jeden poznany przez internet jest moim mezem :D ale nadal uwazam ze trzeba uwazac bo roznie to bywa

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050