Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sratatata222

mojemu facetowi nie staje

Polecane posty

on nie jest egzemplarz on jest normalnym facetem nie zainteresowanym tobą i poszukaj sobie innego Czasami tak jest że jest chwila zapomnienia i sytuacji i można przelecieć koleżankę bo tak jest jak w twoim przypadku 4x w ciągu dwóch lat. On nie jest twoim facetem On jest dobrym kolegą

Gość sratatata222
raczej nie jest tylko kolegą, jakby nim był to nie byłoby problemu

Gość on cie po prostu nie chce
on cie po prostu nie chce, byłam z takim seksu zero, poza tym cudownie na rekach nosil doslownie i w przenosni a jak spotkal inna to uciekl bez slowa i od razu sie z tamta ozenił , jestes tylko zabawka z braku laku az znajdzie cos lepszego, lepiej uciekaj nie marnuj lat ja stracilam tak 5 lat i na 30 tke zostalam sama

Gość sratatata222
tego się właśnie najbardziej obawiam.

Gość sratatata222
tzn nie tego, że zostanę sama, tylko, że facet nie wie czego chce, z czego potem będą problemy.

Gość o zesz w morde
w ciagu 2 lat pare razy????? zgroza , przeciez sprzet nie moze byc nieuzywany bo rdzewieje:) ja mam dobry sex pare razy w tygodniu i zdawalo mi sie ze malo, ale teraz widze ze stanowczo za duzo:)

masz rację doradzając tak jej Szkoda straconego czasu .Jesteś zakochana i nie chcesz przyjąć do wiadomości tego że on ciebie nie chce Takie postępowanie występuje u nastolatki a nie u kobiety 25-cio letniej

Gość o zesz w morde
a moze on gej a ty jako parawan robisz?????????

Gość sratatata222
żaden gej.

Gość sratatata222
no dobra. wiedzialam, że cudownej rady nie dostanę na to, a wy potwierdzacie tylko moje obawy. tak więc dzięki, fajni jesteście tak w ogóle :). fajnie, że się odezwaliście. ja tymczasem znikam 👋

Zdrowy chłop mo tak: - jak sie przed nim ucieko - to ganio - jak sie go ganio - to ucieko - jak wsadzi łape w majty - to mu stanie - jak mu wsadzis łapy w majkty - to łopadnie Zdrowy chłop to prosto konstrukcja je :classic_cool:

Gość sratatata222
:D dzięki, postaram się o tym pamiętać :D

d_omino mi upadło 67 razy I nie na głowe ino pod buta :classic_cool:

Gość niedyletant
uprawianie seksu to takie samo hobby jak picie piwa czy granie na kompie - sprawia przyjemność do momentu znalezienia bardziej zajmującej rozrywki (i wcale nie chodzi o kochankę!)

Gość sratatata222
o, wreszcie ktoś to powiedział na głos :). tylko jeden problem, co z tą drugą osobą zrobić wtedy?

Gość sratatata222
tą, która czuje się odrzucona?

Gość sratatata222
wywalić ją do kosza najlepiej, nie?

Gość Zbrojeniowa Brrr
ej a ja mam też kłopot. Ktoś mi udzieli rady? jak tak to napiszę. Tu chodzi o temperament.

Gość sratatata222
właśnie rady nie ma. trzeba się zająć czymś innym po prostu.

Gość Zbrojeniowa Brrr
A może ty? No po u mnie jest tak, że to ja jestem ta temperamentna bardziej. Więcej pomysłów. Lubie być na górze. Lubie na ostro. A on tak mniej. Tradycyjniej. Normalniej. Spokojniej. Co ja mam zrobić no? Rozbudzić w nim zwierze? naTEMPERować go? ;)

Gość sratatata222
są dwie opcje 1) rzadziej uprawiajcie seks, to może poprawi się jego intensywność 2) podrażnij faceta, zwiąż go, i baw się nim tak, żeby on nie miał wpływu na rozwój sytuacji, jak się rozpali powinien być w sam raz chwilowo więcej pomysłów nie mam

Gość sratatata222
na dłuższą metę nie wiem, co ci może pomóc. musicie pogadać, jak tym nic nie wskórasz, to będzie ciężko. Ale może dojdziecie do jakiegoś kompromisu...

Gość sratatata222
wiem, czego jeszcze możecie spróbować - seksu przed lustrem. na serio. wasze odbicie będzie go dodatkowo podniecało.

Gość niedyletant
sratatata222 właśnie rady nie ma. trzeba się zająć czymś innym po prostu. widzisz - sama do tego doszłaś :) wbrew pozorom zmiana partnera na inny model to rozwiązanie krótkofalowe - jaką masz gwarancję, że potencjalny "jebaka" na którego trafisz nie zacznie szukać dodatkowych atrakcji na boku? bo z czasem się seksem z tobą znudzi...

Gość staryjebaka
moja zonka bzyka sie raz w miesiacu, niestety musze ja zdradzac bo dla mnie to za malo. Nie bede rozpisywal sie na moj temat bo nie o to chodzi. Jakos sobie radzilem z seksem, raz zona no i dwie kochanki,wiec seks raz w tygodniu a nawet czesciej byl. Dla faceta 40 letniego wystarczy. Zona kupiła mi imbir bo miałem problemy z zapaleniem gardła a śpiewam w zespole. Piłem herbatki z tego imbiru i w miedzyrzasie zastanawiałem sie dlaczego tak bez powodu czesto staje mi pałka? Do piero w necie przeczytałem ze imbir to afrodyzjak. Uwierzcie mi ze nawet w wzwodzie teraz jest większy, a kochanke wczoraj bzykałem pół godziny bez przerwy. Po wyciagnieciu stał nadal.

jak nie staje to trzeba go postawić ot i wsio

Gość Natalinka22
Hey mam problem :( jestem z moim facetem 2 lata . Przez cały ten czas nasze zycie erotyczne było bardzo bogate ;) do pewnego czasu . 2 miesiące temu przeszedł zabieg na ścięgna prawej ręki. Od tego czasu zero seksu ... Nic .. Jak myślicie o co chodzi ?? Bo ja juz wychodzę z siebie ... Pozdrawiam

Gość HA HA HA HA.............
Nie smuć się tym autorko po jego śmierci będzie sztywny i twardy więc nie załamuj się tym a na chwilę obecną możesz w zastępstwie z kogoś innego skorzystać:)