Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dzis robiliscie bo ja nic

Co dzisiaj zrobiliście?

Polecane posty

tak kochanie TY!! masz duzo koni?.. brzmi niezle:D pokazesz inne?;] co dzis robiliscie - to gdzie kochanie trzymasz ten mus?;]

w łazience :classic_cool: aż dziwne, co? :classic_cool:

na razie tylko jednego mam odwagę pokazać :classic_cool: kiedyś pokaże inne :D ale Tobie?:classic_cool: jak Ty piszesz raz że mnie lubisz potem na topiku innym że nie? ;>

ty player pytałeś o mój wiek, a sam masz chyba nie więcej niż 18, co? :classic_cool:

ja Was nie rozumiem 😭 piszcie co do kogo piszecie, bo się może wtrącam :( jasne, że mam więcej koni, ale jestem skromna :classic_cool: :D

MINTAJA nie nie nie nie wtracasz sie kochanie. Przeciez my sie jak lyse konie znamy co nie stara?;] a skromnosc to jedna z moich wielu zalet, nigdy mi w tym nie dorownasz bo jestem w tym najlepszy na swiecie;] gdzie ten stolik kupilas przyznaj sie:D

Gość a ja nie
lezalam do góry du..a nie moglam sie umyc bo wode mi odcieli wiec zamiast pachniec smierdze a co ? a teraz czytam jakies durne anegtoty heh jak milo

a ja nie - tutaj mamy fajnie. wiesz taka rzeka plynie KLODNICA sie nazywa. W sam raz jak nie ma wody. MINTAJA no ten stolik co tego konia na nim polozylas, fajna ma fakture taki schylek baroku cos jak ludwik XIV, wiesz, mow gdzie go kupilas bo taki sam potrzebuje;]

Gość mintaja talentu to ty nie masz
ani za grosz....to sco sie nawet kolo konia nie moze stanc...maskara!!!!!!!! zajmi sie dziecko lepiej czym innym

i wogogle rodzice ci powinni zabrac kredki!!!!!!!

myslalem ze stolik o cholera, a czemu kladziesz piornik na podlodze?:D mintaja talentu to ty... - nie no nie jest tak zle bywalo gorzej; )

Wstalam bardzo wczesnie, bo o 5.45 :O Szybko sie zebralam i biegiem na dworzec, zeby zdarzyc na autobus do domu rodzicow. Dojechalam do nich okolo 12.00, najadlam sie pysznym obiadem mamy i krecilam sie jakis czas bez celu po domu i podworku (zeby sie nacieszyc pobytem w domu rodzinnym). Pozniej przez jakies 2 godziny uczylam sie francuskiej gramatyki, zjadlam kolacje, a teraz sie obijam przed tv, albo komputerem... A zaraz ide spac... Musze przyznac, ze wyjatkowo nie zmarnowalam dzisiaj dnia na nic-nie-robienie, jak to zwykle robie :O

wstałam przestawiając budzik co 5 minut. w końcu o 6.. najpierw dwie godziny- szkoła, potem zakupy na jutrzejszą 18 i sen..spałam tylko z przerwą na obiad od 15-do 19:30 ..lenistwo.. ;)

wstałam przestawiając budzik co 5 minut. w końcu o 6.. najpierw dwie godziny- szkoła, potem zakupy na jutrzejszą 18 i sen..spałam tylko z przerwą na obiad od 15-do 19:30 ..lenistwo..

Gość duze zakupy w ikei
wybralam stol i krzesla, dywan i mase pierdol na nowe mieszkanie.

boze czemu w Ikei??????? Ikea to dno totalne....jak bedzie teraz wyglondac twoje mieszkanie?????mnie by bylo wstyd miec meble z iei - obciach totalny Mintaja a o olowko nie wpsomne tez powini ci ZABRAC!!!!!!!!

i papaier i kredki i olowek i wogole wszaystko ci pwoinni zabrac i kabel do neta!!!!!!!! za smarkata jestes zeby decydowac co masz robic a co nie

najlepiej wysłać mnie pod most no nie? :classic_cool: och orencz orencz :D

Gość wyprałam majtki
posprzątałam, umyłam naczynia , ugotowałam obiad, wykąpałam się , wyszłam na spacer.

Gość duze zakupy w ikei
obciach totalny to twoja nieznajomosc ortografii.

Gość bo mnieeeeeeee
7:00-15:00- praca 15:00-16:00-powrót do domu potem obiad, leniuchowanie potem troszkę netu potem nauka z angielskiego na jutrzejszy kolos (i tak wszystkiego nie umiem) teraz kafe, przed chwilą kąpiel i zaraz idę spać

a ja dalej siedzę i pachnę :classic_cool: