Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy warto walczyć o miłość?

Polecane posty

Gość

Witajcie,piszę w pewnej sprawie i chciałabym poznać Waszą opinię. Półtora roku temu byłam z facetem,którego kochałam nad życie,niestety,zrozumiałam to nie w porę czyli dopiero wtedy,gdy się rozstaliśmy. Poznaliśmy się w hotelu,on był członkiem personelu a ja przyjechałam na weekend. Od słowa do słowa i randka,potem następna i następna aż stało się- zakochanie.Ha,która z nas nie zna tego stanu,nieprzespane noce,myśli tylko w jednym kierunku i na maxa kolorowy świat. Niestety,kilometry zrobiły swoje,poza tym na początku olewałam go,bo myślałam,że tak trzeba według porąbanych pseudoporadników o miłości. Ale do puenty-minęło sporo czasu a ja wciąż kocham. Ostatnio gadaliśmy przez tel. i bardzo chciał,abyśmy się spotkali,ale ja odmówiłam pod byle pretekstem a tak naprawdę dlatego,że przybyło mi killogramów i się wstydzę. Układam sobie życie z mężczyzną którego nie kocham i czuję,że z dnia na dzień tracę szansę na szczęście. Co zrobiłybyście w mojej sytuacji? A może któraś z Was też to przechodziła? Pozdrawiam!

Gość
Trochę zle to interpretujesz,po prostu nie wiem czy po takim czasie warto cokolwiek odnawiać. Boję się porażki i tego,że już nie będzie czuł tego co kiedyś.

Gość
Z pewnością są tu dziewczyny,które miały podobne sytuacje i będą wiedziały co robić a jeśli już to jak się zachowywać na takim spotkaniu,bo znając życie to zamuruje mnie i będę musiała walnąć ze trzy setki,żeby mi ręce nie latały jak u staruszki.:-)

Spotkaj sie z nim koniecznie nie zrób tego błędu co ja kiedyś.z własnej winy straciłam miłość.a teraz on już ma kogoś innego.odezwij sie do niego już teraz jeśli masz nr telefonu życzę ci z całego serca szczęścia ja kiedyś miałam taka sytuację jak ty zostałam z kimś kogo nie kocham i zmarnowałam życie...więc zadzwoń do niego

Gość
Dzieki Motylku za poradę,rzeczywiście to okropne musiało być uczucie,ale na pewno będą jeszcze inni mężczyzni. Tu masz rację-najgorsze to być niespełnioną w miłości,udawać,udawać,że się kocha,że się ma orgazm,po prostu wszystko na pokaz. Masz rację,powinnam się z nim spotkać,ale wstydzę się bo przybyło mi prawie 10 kilo,może to błahe,ale dla mnie ważne.

Uważam, że zawsze warto :) zabiega się w końcu o miłość a nie z niej rezygnuje ;)

Gość
Dziękuję Wam,bardzo mnie wsparłyście,bo nie miałam się komu z tego zwierzyć. Wszyscy wokół myślą,że mam udany związek z terazniejszym facetem,ale tak naprawdę serduszko pika w inną stronę. Jeszcze raz dzięki.

byłam 3 lata w zwiazku na odległość...myśle że kto nie zaryzykuje, ten się nie dowie, z tym ze ja bylam przekonana w 100% ze kocham