Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Majuś 12

Nie wiem jak mam z Nim porozmawiać.

Polecane posty

Mam dość trudny problem. Może najpierw przedstawię swoją sytuację. Jestem z kimś od kilku miesięcy.. Traktuję ten związek bardzo poważnie, zaangażowałam się naprawdę bardzo. Zależy mi na tej osobie i nie wyobrażam sobie już teraz życia bez niej. Czuję, że moja miłość jest odwzajemniona chociaż mój partner ma bardzo trudny charakter. Mianowicie chodzi o to że jesteśmy z trochę innych światów. Po pierwsze On to dość rozpieszczony jedynak z miasta, który zawsze miał wszystko na co tylko miał ochotę pochodzi z dość zamożnej rodziny co prawda nie bez problemów ( jego rodzice przechodzą kryzys i myślą o rozwodzie ) on jest przez to trochę załamany. Moja sytuacja z kolei wygląda tak, że pochodzę ze wsi.. jesteśmy dość skromni i mój tata jest alkoholikiem. Przez to, że coraz bardziej się kochamy zaczęłam zdawać sobie sprawę z tego ze muszę przeprowadzić poważną rozmowę z Nim i powiedzieć mu o moich niektórych problemach tylko zupełnie nie wiem jak sobie z tym poradzić jak to zrobić a przede wszystkim boję się że przez to jaki jest mogę go stracić. Chcę powiedzieć mu o tym że mój tata nie jest wcale taki idealny jak może mu się wydaje i wyjaśnić np. to (bo teraz zbliżają się wakacje) że nie będę miała już tyle czasu dla niego jak np. w zimie . Bo zaczyna się sezon, prace polowe i większość czasu w wakacje będę musiała spędzić na pomocy rodzicom. On co prawda doskonale wie że pochodzę ze wsi itd. ale wydaje mi się że raczej nie ma pojęcia o życiu tutaj. Proszę o pomoc, radę jak postępować, jak z nim porozmawiać. pozdrawiam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować