Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość z_m_e_c_z_o_n_a

Czy mam szanse na miłość ?

Polecane posty

Gość z_m_e_c_z_o_n_a

Mam problem od prawie roku sypiam z mężem mojej koleżanki zresztą bardzo dobrej ona się nic nie domyśla co łączy mnie z jej facetem jednak problem polega na tym że to powoli przestaje być tylko sex a z obu stron przeradza się w coś więcej co gorsze związek mojej koleżanki się rozpada prawie na pewno będzie rozwód nie chcę być tego przyczyną ale nie umiem zostawić tego faceta snuliśmy już plany na wspólny związek jednak tutaj jest duża różnica wiekowa ja jestem młodsza o wiele to wszystko nie było by aż tak skomplikowane gdyby nie to że mój kochanek jest najlepszym przyjacielem mojego chłopaka który 3 lata temu został zamknięty w więzieniu problem jest tutaj w tym że nie zakończyłam związku z moim chłopakiem a zerwałam kontakt nie odpisywałam na jego listy nie odbierałam telefonu od niego napisał do naszego wspólnego znajomego aby przekazać tylko tyle że w październiku tego roku wychodzi i że będę żałować tego że go ośmieszyłam przed kolegami nie wiem już co mam robić liczę iż ktoś pomoże mi to wszystko jakoś po układać

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować