Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinka22

chcę z nim zerwać!

Polecane posty

Gość pinka22

mam 16 lat. jestem z chłopakiem od pół roku. nigdy nic do niego nie czułam. zaczęłam z nim chodzić tylko po to, żeby mieć to już z głowy planowałam, że pochodzimy z miesiąc i z nim definitywnie zerwę. A to już pół roku. Teraz boję się, że będę tego żałować, pytałam o zdanie kilku zaufanych ludzi i w efekcie mam jeszcze większy mętlik w głowie. boję się również, że on popadnie w jakąś depresję(bardzo mnie kocha, chce spędzać ze mną czas itp), ponadto mam wrażenie, że to pierwszy i... ostatni. Że już nigdy nie spotkam nikogo, kto by mnie tak pokochał i nie chcę tego stracić. dodam, że chłopak jest świetny: ładny, nieprzyzwoicie mądry, odpowiedzialny, dba o mnie... mogłabym wymieniać w nieskończoność. Ale ja nic do niego nie czuję. Poradźcie coś!

Gość asdasdasdasd
oj autorko. zerwij z nim. jestem od ciebie starsza, i bylam w podobnej sytuacji. bylam z facetem 2 lata. wypalilo sie cos i musialam zerwac. i tez mialam wrazenie ze juz nigdy nie spotkam tak wspanialego faceta. nie ma co. rozstan sie z nim

Gość pinka22
nie mam powodów, aby kończyć najpierw szkołe

Gość pinka22
do "głupiej cipy": ja nigdy złego słowa o nim nie powiedziałam i nie mam zamiaru, więc nie rozumiem w jaki niby sposób mogłabym go do kogokolwiek zrażać.