Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amalletta

oziębła kobieta

Polecane posty

Gość amalletta
Rozprzestrzenianie się dewiacji i/lub fetyszyzmu w naszym społeczeństwie wypacza wyobraźnię naiwnych seksualnie. Więcej jest seksualnych wariantów niż nieoświecony osobnik może ogarnąć: transwestytyzm, masochizm, urolagnia, ekshibicjonizm - aby wymienić tylko niektóre z bardziej znanych. Każdy nosi w sobie jakąś formę fetyszyzmu, ale ponieważ ludzie nie zdają sobie sprawy z powszechności owego zjawiska w naszym społeczeństwie, czują się zdeprawowani poddając się swoim "nienaturalnym" skłonnościom.

Gość amalletta
tłumaczenie dość pokretne kochajacy...gdyby było prawdziwe, sądzę że płeć w nicku nie miałaby miejsca. No bo skoro kochasz "człowieka" to dlaczego tylko w kobiecie? :D Zaganiol28 nauczycielka z gimnazjum MUSI w końcu dać uczniowi cenzurkę, bo ukończenie gimnazjum jest obowiazkowe. jam ma przed sobą kosmicznego lenia albo tłumoka to woli dać uczniowi streszczenie, bo to ma jakies szanse powodzenia... nigdy nie miałam aspiracji do bycia nauczycielką gimnazjalistów :D

Gość kochający kobiety
ale Pani jest "oczytana!.....i wykształcona!

Gość amalletta
Wielu ludzi, którzy stąpają po ziemi, praktykuje piękną sztukę sprawiania, aby inni bez powodu czuli się odpowiedzialni lub nawet zobowiązani wobec nich. Satanizm widzi te pijawki we właściwym świetle. Psychiczne wampiry są osobnikami, które wyciągają z innych ich życiową energię. Osobę tego typu spotkać można niemal na każdej ulicy. Nie spełniają one żadnych pożytecznych zadań w naszym życiu i nie są ani obiektami miłości, ani prawdziwymi przyjaciółmi. Co więcej, czujemy się odpowiedzialni wobec psychicznego wampira, nie zdając sobie sprawy, dlaczego tak jest.

Gość kochający kobiety
i w dodatku nawiedzona!

Gość amalletta
o...dorobiłam się podszywacza :D dla jasnosci: posty z 23,49 i 23,51 nie sa moje podszywie, nie stac cie na własna tozsamość?

Gość amalletta
te z 23,52 i 23,53 też sa nie moje Podszywie, to jak z tą tozsamoscia u ciebie?

Gość amalletta
ustosunkuję sie do tezy włożonej ni przez podszywacza niejako w usta: Wielu ludzi, którzy stąpają po ziemi, praktykuje piękną sztukę sprawiania, aby inni bez powodu czuli się odpowiedzialni lub nawet zobowiązani wobec nich. Satanizm widzi te pijawki we właściwym świetle. Psychiczne wampiry są osobnikami, które wyciągają z innych ich życiową energię. Osobę tego typu spotkać można niemal na każdej ulicy . Nie spełniają one żadnych pożytecznych zadań w naszym życiu i nie są ani obiektami miłości, ani prawdziwymi przyjaciółmi. Co więcej, czujemy się odpowiedzialni wobec psychicznego wampira, nie zdając sobie sprawy, dlaczego tak jest. jest DOKŁADNYM ZAPRZECZENIEM MOICH POGLĄDÓW. Stuprocentowym :P

Gość Zaganiol28
Złój mi dupsko nauczycielko taa ! Ale czy nie lepiej jest zinterpretować teksty które ślepo wklejasz z książki? Wszak ciekawsza jest myśl, pojmowanie ,przekładnia niż kopia książkowa. Amen.

Gość kochający kobiety
po co tyle wody droga Pani! Przecież my się chcemy tylko kochać....

Gość amalletta
Miałam kiedys osobe Okreslającą sie jako psychiczny wampir za przyjaciela. Był to mój jeden z lepszych przyjaciół, a zaletami bił na łeb wszystkich znanych mi nie-wampirów z charakterystycznym sztucznym usmiechem na ustach :P Psychiczny wampiryzm to teza ukuta przez słabeuszy bez jasno określonic granic własnej osobowosci

Gość amalletta
Wielu ludzi akceptuje te pasywnie złośliwe indywidua tylko dlatego, że nikt im wyraźnie nie wytknął podstępnych forteli, jakich używają. Po prostu uznają te "biedne duszyczki" za osoby mające mniej szczęścia niż oni sami i czują się zobowiązani pomóc im tak, jak tylko potrafią. Jest to błędne poczucie odpowiedzialności (lub nieusprawiedliwione poczucie winy), dobra pożywka dla "altruizmu", na którym żerują te pasożyty! Wampir psychiczny ma zdolność istnienia, ponieważ sprytnie wybiera na swoje ofiary ludzi uczynnych i odpowiedzialnych - ludzi niezwykle oddanych swoim "moralnym obowiązkom".

Gość kochający kobiety
no i zniknął ten Pani wampirek....

Gość amalletta
kochający kobiety po co tyle wody droga Pani! Przecież my się chcemy tylko kochać.... Jesli to do mnie a nie do podszywacza to chyba minąłes się z adresatem :D A tak swoją drogą widzisz róznicę między wyrażeniem "chcieć kochać" a czasownikiem "kochać"? ;)

Gość amalletta
czyżby? post z 0.01... ni to nie ma własnej osobowosci, ani to nie czuje nic poza strachem przed daniem siebie. masakra :O

Gość kochający kobiety
do widzenia i dziękuje za dyskusję, jak masz obrazać to lepiej punktuj tematy !

Gość amalletta
Wielu ludzi akceptuje te pasywnie złośliwe indywidua tylko dlatego, że nikt im wyraźnie nie wytknął podstępnych forteli, jakich używają. Po prostu uznają te "biedne duszyczki" za osoby mające mniej szczęścia niż oni sami i czują się zobowiązani pomóc im tak, jak tylko potrafią. Jest to błędne poczucie odpowiedzialności (lub nieusprawiedliwione poczucie winy), dobra pożywka dla "altruizmu", na którym żerują te pasożyty! Wampir psychiczny ma zdolność istnienia, ponieważ sprytnie wybiera na swoje ofiary ludzi uczynnych i odpowiedzialnych - ludzi niezwykle oddanych swoim "moralnym obowiązkom". POMAGAM GDY CHCĘ POMAGAĆ. ODMAWIAM GDY POMAGAĆ NIE CHCĘ. jESLI NIE POTRAFIĘ WYPOŚRODKOWAĆ, TO COS NIE TAK JEST ZE MNĄ A NIE A POTENCJALNYM WAMPIREM :p

Gość amalletta
kochający kobiety do widzenia i dziękuje za dyskusję, jak masz obrazać to lepiej punktuj tematy ! A KONKRETNIE KTÓRA Z MOICH WYPOWIEDZI CIE OBRAZIŁA?

Gość kochający kobiety
ja już nic nie widzę... to dla mnie za mądre, jestem zwykłym wieśniakiem, jeszcze słoma mi z gumiaków wystaje. Zegnam się, życząc wszystkim inteligentnych rozmów a potem spokojnej nocy. A Pani dziękuję z całego (gorącego) serca za tak głębokie wywody. Zyczę mniej oziębłości i poznania szczerego, gorącego człowieka, który miałby odwagę wziąść Panią w swoje ramiona, aby poczuła Pani prawdziwe ciepło bliskiego człowieka. Z poważaniem i głębokim ukłonem... Dobranoc

Gość ogóras224444
amelleta huj ci w dupe suko

Gość amalletta
alez dobranoc. mam nadzieję, że to zmęczenie a nie ucieczka przed wyjasnieniem stawianych przez cie tez :) ogóras224444 : a znasz mniej wulgarne sposoby zwracania na siebie uwagi?

Gość kochający kobiety
amelleta wsadze ci samego kutasa po jajca w cipe

Gość monlogiusz
Hmm czasami lubię poczytać tu monologi, tylko nie pojmuje ich istoty, może ktoś ma schizofrenie? Pisząc sam z sobą ? nie próbowałem tej formy, może dla tego że jestem normalny !

Gość amalletta
widzę, że i kochający dorobił sie podszywacza :D albo schizofeni... :P

Gość kochający kobiety
amelleta zrobie ci bukkake i spuszcze ci się na książke

Gość monlogiusz
chyba raczej sraki we łbie czytając te twojw gówniane ... teksty, żal i parcie na 100lec

Gość monlogiusz
moja normalność ogranicza sie co prawda do normalnego wiazania sznurówek stonogom na piersiach, ale i tak nie pojmuję

Gość monlogiusz
tych monologowych tekstów o miłości i takim jako takim sraniu w beret samemu sobie

Gość monlogiusz
a mnie bania napierdala jak by mi ktoś zesrał sie na łep.

Gość monlogiusz
amelleta wypierdalaj z ta gównianą książką.