Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zła:/

jak myślicie???

Polecane posty

słuchajcie, mam takie pytanie, wczoraj kupiłam w media markt odkurzacz, niby fajny i wszystko spoko, jak przyszło do kupowania okazało się, że to ostatnia sztuka...jakieś tam ryski delikatne na obudowie, rurze, wiadomo jak to jest jak sprzęt stoi na wystawie, ale ok, odkurzacz fajny więc bierzemy! żadnej zniżki z racji tego, że to ostatnia i trochę porysowana sztuka nie dostałam, no i kiedy chciałam go w domu wypróbować okazało się,że odkurzacz był używany:/ założony był worek a w nim śmieci :/// trochę się wnerwiłam,bo, ze ostatnia sztuka to rozumiem, ale żeby taki syf sprzedawać ze śmieciami w środku!:/ poczułam się oszukana,bo niby oni nie są dla idiotów a właśnie tak traktują ludzi-jak głupków,którym można kit wciskać:/ zamierzam go zwrócić, bo z tymi śmieciami to już było przegięcie, jak myślicie,oddadzą mi kase????

tak to jest jak kupujesz coś w sklepach, gdzie sprzedawcy zmieniaja się jak rekawiczki.. każdy umywa rączki..nikt za nic nie odpowiada...

mam ochote wsadzić im ten worek ze śmieciami do gardła!!!!!!!!:/ chamstwo i tyle! muszą mi kase oddać!

Gość też 30 latka
masz 7 dni na zwrot

no właśnie też mi się tak wydaje, że jest takie prawo, ale nie chciało mi się za bardzo szukać z nerwów:) dzięki!:)

a ty luidżi nie bądź taki hej do przodu! ciekawe czy ty przy zakupie w każdy kąt zaglądasz? :P

poza tym nie nazwała bym tego głupotą, po prostu wierzę w to,że jak idę i płacę komuś konkretną kaskę to dostanę nowy elegancki sprzet,jakbym chciała używany to bym sobie w komisie poszukała:/ ale widocznie nie można nikomu ufać...szkoda:/