Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bardzoproszeopomoc

Czy ktoś w końcu mi pomoże bo mam dość tego życia

Polecane posty

Jestem bardzo nieszczęśliwa , nie cierpię wychodzić na dwór , do ludzi ,najlepiej siedziałabym cały czas w domu bo nienawidzę siebie.Czy ktoś z was zna jakiś skuteczny sposób na pozbycie się blizn po trądziku bo próbowałam chyba wszystkich kremów maści ale nie pomogły nic a nic .Gdy widzę tych uśmiechniętych ludzi na ulicach zadaje sobie pytanie czemu ja tak nie umiem cieszyć się życiem .Bardzo proszę o polecenie dobrego salonu czy gabinetu gdzie można się pozbyć blizn po trądziku .Jestem zrozpaczona i powoli tracę chęć do życia .Proszę o pomoc :(

Gość allelujaaaaaaa
jak wygospodarujesz 100zł miesiecznie to idz na mikrodermabrazje. w zaleznosci od blizn to okolo 5-10 zabiegow powtarzanych co miesiac. mi kompletnie znikneły blizny po oparzeniu 2go stopnia.. więc z tradzikiem tym bardziej

Gość zdradliwy
weż chałupniczą pracę - da Ci zadowolenie i satysfakcje . znajdziesz swoje miejsce i cel w życiu. a jak nie to już nie wiem moze sie powieś. i tak nas za dużo jest

Gość allelujaaaaaaa
ehhhhhhh no ja robilam u sankowskiego, tego chirurga plastycznego z telewizji. w jego klinice kosztowalo mnie to 500zł za jeden zabieg co 3 tyg, przez 10 mies... no ale jak cos to polecam, bo po bliznach ani sladu.

Wiem że twarz to wizytówka człowieka że wygląd jest ważny ja to doskonale wiem i przez tą gębe rycze codziennie bo nie chce mi się żyć. Blizny nie są bardzo głębokie ale są i to mnie wkurza .Znacie jakiś dobry gabinet w poznaniu może??

Gość allelujaaaaaaa
warszawa byl taki program w tv.. "chce byc piekna" czy jakos tak. brali jakas kobiete i robili jej za free operacje plastyczne

germanotta -- sama idź do psychiatry doradzili mi gdzie można u kogo się pozbyć blizn i jestem bardzo wdzięczna na pewno skorzystam , na słuchałam się w życiu tylu przykrości że mam już dość i jak będe miała klase to spełni się moje marzenie by mieć ładną buźke , jak ktoś nie wie jak to jest to niech się nie wypowiada .

Gość allelujaaaaaaa
ale jesli chodzi o blizny po tradziku to wystarczy gabinet kosmetyczny. ja mialam blizny po oparzeniu, to troche inna sprawa i potrzebny byl gabinet chirurgiczny..

Gość dawać linka
Naprawdę współczuję i mam nadzieję, że dowiesz się w jaki sposób można temu zaradzić. Moja przyjaciółka ma podobny problem i może również się czegoś tu dowiem, żeby wiedzieć jak jej pomóc

Gość opjpofd
a te twoje blizny to są wgłębienia czy tylko przebarwienia po krostkach?? i to takie małe dziurki jak pory są?? A może to tylko własnie porozszerzane pory??