Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SubkulturaP

Subkultury

Polecane posty

Gość SubkulturaP

Witam dzisiaj byłam świadkiem pewnego zdarzenia, w mieście organizowano koncert jak zwykle zebrało się dużo punków i skinów, w pewnym momencie do dziewczyny, która była ubrana w jasne spodnie z naszywkami typu "każdy inny wszyscy równi", w glany z białą i czarną sznurówką iw bluzie z Exploited podeszło parę ns-ów nie dokładnie słyszałam co mówili, wiem tylko, że mówili 'białe sznurówki i bluzka z exploited ona nie we co to znaczy zrób coś z tym" nie wiem o co im chodziło jak dla mnie wyglądała jak na punka przystało, czy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć?

Gość Za dużo wyborczej czytasz
W Polsce niema żadnych narodowych socjalistów. Co najwyżej znudzona młodzież i gimnazjaliści malujący swastyki na murach. Większość tych skinów to Oi-owcy - którzy są łysą wersją punka :classic_cool:

exploited to kultowa kapelka punków... nawet nie wiem czy jeszcze żyją... a skinheadzi to takie pajace, które zazwyczaj kiedys punkowały, ale im sie znudziło, bo ciągle byli bici..więc staneli złej stronie... szybko sie z tego wyrasta:)

Gość zakonspirowany tucznik
bezdury ! to tak jak z lancuszkami na kostkach (nogi) niegdys to znak jakis teraz wylacznie ozdoba

zakonspirowany tucznik - nie zbdury, tylko ktoś może tak nosić bo mu się podoba i nie wie o co chodzi albo z zamiarem takim, o jakim pisałam. Znam taką neonazistkę i ona np doskonale wie po co jej białe sznurówki. Głupia krowa.

ale to sa na ogol ludzie z problemem i tak jak pisal drzewiecki z tego szybko sie wyrasta

Gość SubkulturaP
Wiem, że neonazisci noszą białe, tak jak oi-owcy tyle ze ona miala biala i czarna, i cos nie spasowało im z biala i czarna sznurowki i z tą bluzą.

a moze lubi kontrasty :P ja czesto do czarnego zakladam cos bialego :o macie problem

Gość SubkulturaP
ludzie czytajcie dokładnie. Miała białą i czarną. Zresztą co w tym dziwnergo nawet jakby miała dwie białe? Teraz wszystko się zmienia i widziałam pary Oi punków z białymi...

Gość SubkulturaP
Problemem jest to, że dziewczyna na oko 18 lat, dostała pare razy po buzi od facetów w ieku 25...

widocznie pecha miala :o ja mam 36, chadzam w glanach z bialymi sznurowkami czesem i nigdy nikt mi za to nie przylozyl (pewnie dlatego, ze nie pcham sie na takie 'zgromadzenia) skoro laska chce nalezec do jakies subkultury to najpierw powinna sie o niej czegos dowiedziec

Gość SubkulturaP
i dalej nie wiem co im sie tak niespodobało. :|

Gość oi nie nie łyse punki
ale 100% skini