Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SubkulturaP

Subkultury

Polecane posty

Go艣膰 SubkulturaP

Witam dzisiaj by艂am 艣wiadkiem pewnego zdarzenia, w mie艣cie organizowano koncert jak zwykle zebra艂o si臋 du偶o punk贸w i skin贸w, w pewnym momencie do dziewczyny, kt贸ra by艂a ubrana w jasne spodnie z naszywkami typu "ka偶dy inny wszyscy r贸wni", w glany z bia艂膮 i czarn膮 sznur贸wk膮 iw bluzie z Exploited podesz艂o par臋 ns-贸w nie dok艂adnie s艂ysza艂am co m贸wili, wiem tylko, 偶e m贸wili 'bia艂e sznur贸wki i bluzka z exploited ona nie we co to znaczy zr贸b co艣 z tym" nie wiem o co im chodzi艂o jak dla mnie wygl膮da艂a jak na punka przysta艂o, czy m贸g艂by mi kto艣 to wyt艂umaczy膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Za du偶o wyborczej czytasz
W Polsce niema 偶adnych narodowych socjalist贸w. Co najwy偶ej znudzona m艂odzie偶 i gimnazjali艣ci maluj膮cy swastyki na murach. Wi臋kszo艣膰 tych skin贸w to Oi-owcy - kt贸rzy s膮 艂ys膮 wersj膮 punka :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

exploited to kultowa kapelka punk贸w... nawet nie wiem czy jeszcze 偶yj膮... a skinheadzi to takie pajace, kt贸re zazwyczaj kiedys punkowa艂y, ale im sie znudzi艂o, bo ci膮gle byli bici..wi臋c staneli z艂ej stronie... szybko sie z tego wyrasta:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakonspirowany tucznik
bezdury ! to tak jak z lancuszkami na kostkach (nogi) niegdys to znak jakis teraz wylacznie ozdoba

Udost臋pnij ten post

zakonspirowany tucznik - nie zbdury, tylko kto艣 mo偶e tak nosi膰 bo mu si臋 podoba i nie wie o co chodzi albo z zamiarem takim, o jakim pisa艂am. Znam tak膮 neonazistk臋 i ona np doskonale wie po co jej bia艂e sznur贸wki. G艂upia krowa.

Udost臋pnij ten post

ale to sa na ogol ludzie z problemem i tak jak pisal drzewiecki z tego szybko sie wyrasta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SubkulturaP
Wiem, 偶e neonazisci nosz膮 bia艂e, tak jak oi-owcy tyle ze ona miala biala i czarna, i cos nie spasowa艂o im z biala i czarna sznurowki i z t膮 bluz膮.

Udost臋pnij ten post

a moze lubi kontrasty :P ja czesto do czarnego zakladam cos bialego :o macie problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SubkulturaP
ludzie czytajcie dok艂adnie. Mia艂a bia艂膮 i czarn膮. Zreszt膮 co w tym dziwnergo nawet jakby mia艂a dwie bia艂e? Teraz wszystko si臋 zmienia i widzia艂am pary Oi punk贸w z bia艂ymi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SubkulturaP
Problemem jest to, 偶e dziewczyna na oko 18 lat, dosta艂a pare razy po buzi od facet贸w w ieku 25...

Udost臋pnij ten post

widocznie pecha miala :o ja mam 36, chadzam w glanach z bialymi sznurowkami czesem i nigdy nikt mi za to nie przylozyl (pewnie dlatego, ze nie pcham sie na takie 'zgromadzenia) skoro laska chce nalezec do jakies subkultury to najpierw powinna sie o niej czegos dowiedziec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SubkulturaP
i dalej nie wiem co im sie tak niespodoba艂o. :|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oi nie nie 艂yse punki
ale 100% skini

Udost臋pnij ten post