Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek5554

Nie mam samochodu i jestem szczupły czy jestem skazany na samotność?

Polecane posty

Gość Bartek5554

Witam mam 23 lata i jestem nadal prawiczkiem nie jest to dla mnie jakaś większa porażka choć na pewno ktoś czytając to sie zaśmieję ale mało mnie to obchodzi problem mój polega na tym ze nie mogę znaleźć partnerki. Mieszkam w nie wielkiej miejscowości i jestem osoba kulturalna wiem jak się zachować w towarzystwie i nie mam jakiś większych wad chce załozyc rodzinę i być dobrym ojcem choć nie jestem playboyem ale zle tez ze mną nie jest pod względem wyglądu jedyny mój chyba minus to że jestem szczupły w dobie chodzenia na siłownie i faszerowanie sie sztucznie rożnymi prochami nie posiadam samochodu czy czyni mnie to z góry przegranym u dziewczyn w moim wieku ? osoby śmiejące sie z tego tematu proszę o małe rozumienie ze nie chce być samotny i patrzeć w 4 ściany do końca życia i tez nie chce zamieniac sie w większość moich równiesników którzy maja mało w głowie ale maja samochodu i lepsza budowe ciała i maja partnerki i sa szczesliwi co wy nato moze jakies rady szczególenie panie pozdro

Gość mnie się podoba
pytanie retoryczne?

Przestan!Moj maz tez nie byl pakerem!Fure mial ale co z tego.Na dluzszy etap liczy sie charakter!Kocham go nad zycie,nie cierpie sterydziarzy bezszyjnych ble..........Mało tego wiekszosc z nich nie ma mózgu!Z czasem znajdziesz dziewczyne i pokocha cie takiego jaki jestes.

Gość dawać linka
Jak jesteś prawiczkiem, to ja bym ciebie chciała ;)

Gość Bartek5554
Bierz mnie kotku hihi