Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne?

Znowu pytanie o kupe :/

Polecane posty

Gość czy to normalne?

Sory,ze dodaje taki temat-wiem,ze duzo osob to denerwuje.. Otoz od paru dni daje mojej corci po troszku zupki z marchewki,pietruszki i ziemniaczka.Ma 4 miesiace.I zauwazylam,ze zaczela robic takie twardawe zielone kupki. Robic codziennie(wczesniej robila co 2dzien).Nie widze,zeby jakos szczegolnie meczyla sie przy tym.Aczkolwiek kupki zawsze byly luzne i zolte.. Nie daje jej duzo tych zupek(kilka lyzeczek tych takich dzieciecych) bo nie jest zbyt tym zachwycona. Moje pytanie-czy to normalne przy wprowadzaniu zupek? Chcialam zadzwonic wczoraj do naszego pediatry,ale wyjechal na 2 tyg na urlop :o W sasiednim miescie inny pediatra moze mnie przyjac dopiero w czwartek..

Gość saleminka8
zielone-reakcja na nowy produkt ;) a twarde to zapewne zatwardzenie,ja na dłuższe przerwy to polecam soczek z winogrona z bobovity ;) ja mojemu daję jak ma problemy z kupką;)

daj rumianek w saszetce (oczywiście rozcieńczony). To cud na problemy żołądkowe. Ja dawałam mojej córce od 2 miesiąca jak nie mogła kupki zrobić lub jak kupka nie taka była.

Gość saleminka8
może dopajaj dziecko wiecej herbatkami....ziołowymi(rumiankowa,ułatwiajaca trawienie i z kopru...)

Gość czy to normalne?
dzieki dziewczyny :) ehh szkoda,ze to wszystko nie moze byc latwiejsze-dac jesc i ok..;) z tymi herbatkami to jest problem..bo jak tylko moj maz zobaczy je w domu to zaraz wyrzuca,bo mu mamusia powiedziala,ze to strasznie niezdrowe.. bede musiala kupic i schowac..