Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olany

Co mam myśleć gdy ona nawet nie odpisała?

Polecane posty

Gość olany

Piękność pewna, której się ośmieliłem zaproponować randkę.

Gość krem do rąk
Nie odpisała na co, na sms, maila, list,gg ? bo może jeszcze nie odczytała . W razie czego zrób to jeszcze raz ?

Gość olany
Musiała przeczytać.

Gość frfgegrghrtbhrjhtjykmh
że nie jest zainteresowana.

Gość do Autora tematu
kiedy to napiaseles?

Gość Iekjkdjfnvkjdf
Sms-y czasami nie dochodzą, maile czy wiadomości na gg tak samo. Więc jeśli nie odpowiedziała, to może do niej nie doszło.

Gość do Autora tematu
taaaaaaaaaaaaaaaaa nie doszlo. doszlo nie odp bo nie chce i tyle. tez tak robilam jak mialam gdzies amanta

Bo to jest dziewczyna z klasą i takiej randke proponuje sie w najgorszym wypadku w rozmowie telefonicznej a nie sms-em jak jakieś gimgówno

Gość do Autora tematu
facet wyjatkowy ulalalal to jeszcze sa Tacy co dzwonia? :)

dlatego starsi faceci mają powodzenie u młódek bo ona nawet zapraszać na randkę potrafią o innych rzeczach nie wspominając ;)

sama widzisz po pijaku.... podejrzewałem ze w tym wieku to juz sie we jak zaprosić na randke, widze se sie myliłem, najwyrazniej wiek nie idze w parze z rozwojem emocjonalnym :)

Gość olany
To był kulturalny e mail, spodziewałem się odmowy - ale w inny sposób. choćby zwykłego "nie".

Gość ile czasu minelo od wyslania?

Gość olany
To już przeszłość, wybijam ją sobie z głowy. Temat jest tak rzucony, bez większych emocji już.

Gość Szkoda czasu
facet wyjatkowy "Bo to jest dziewczyna z klasą i takiej randke proponuje sie w najgorszym wypadku w rozmowie telefonicznej a nie sms-em jak jakieś gimgówno". Facet wyjątkowy - 100% racji! Od razu widać, że jesteś człowiekiem z dobrymi manierami, co w dzisiejszych czasach jest już coraz rzadsze. Ja też mam zasadę, że nigdy się nie umawiam z nikim, kto zaprasza sms-em lub e-mailem. To najczęściej oznacza, że facet po prostu nie szanuje kobiety.

Gość Szkoda czasu
Masz rację, że wiek nie idzie w parze z rozwojem emocjonalnym. Znam takiego, co miał ponad 50 lat i chciał umowić się z moją znajomą sms-em. Nie rozumiał, o czym ona mówi, gdy powiedziała, że umawia się tylko, gdy facet zadzwoni. Szybko się rozstali, a gdy ona wysłała mu sms-a, że to koniec (w końcu przecież ją stale przekonywał, że to jest jak najbardziej ok umawiać się w ten sposób), by mu pokazać, jak to jest, był...ogromnie oburzony. :-D W końcu jak Kalemu ukraść krowę...

Gość Szkoda czasu
"olany To już przeszłość, wybijam ją sobie z głowy. Temat jest tak rzucony, bez większych emocji już". To ona powinna sobie Ciebie wybić z głowy jak najszybciej, bo w ogóle jej nie szanujesz. I bardzo dobrze, że Ci nic nie odpisała, może się wreszcie nauczysz, że to kobieta, a nie przedmiot.

Gość Telefonicznie?
Nosz kurwa, chyba żartujesz. boże co za tępaki.

Gość SecaH
No i nie odpisała Kamila :( Z czym przepadłem ? :) A tak na poważnie to szukam kogoś z kim bym się od czasu do czasu spotkał, przy zachowaniu dalekoidacej dyskrecji, więc preferuje kobiety "zajęte " z oczywistych względów. Z logistyka nie ma problemu, jedyny problem jest taki, ze niestety jestem dość wymagający, oczywiście chodzi mi o to ze mam swój jakiś tam gust i generalnie nie lubię kompromisów pod tym względem, ale pewnie i Ty masz podobnie. No i generalnie bardzo często bywam w Piotrkowie i ok