Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczotula

odklejenie kosmowki

Polecane posty

Witam!,czesc dziewczyny ,czy ktoras z was miala w ciazy odklejona kosmowke?Mnie sie odkleila okolo centymetr i zalecenie lezec plackiem dwa tygodnie.

Miałam dwa razy... bierz leki, leż plackiem i bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki 🌻

Dziekuje za odpowiedz,leze caly czas ,ale zadnych lekow mi lekarz nie przepisal i wlasnie sie zastanawiam czy nie skonsultowac tego z innym ginem poniewaz mialam krwawienie i wypisali mnie po badaniu usg do domu z zaleceniem lezenia.

Z tego co wiem, to leki trzeba brać. Ja brałam duphaston, można też luteinę. To zależy też w którym tygodniu ciąży jesteś. Wypuścili Cię z krwawieniem?

oo rany :/ mi wprawdzie odklejało się łożysko nie od strony kosówki tylko po przeciwnej stronie ale jakby nie było tez to był krwiak, a nawet nie jeden i do 19 tyg krwawilam i plamilam... ja łykałam duphaston na podtrzymanie , cyklonaminę p/krwawieniom... dziwne ze Ty nie dostałaś nic.... i dziwne ze wychodząc ze szpitrala nie dostalaś recepty na nic :/

Jestem w 10 tygodniu,stwierdzili,ze jak bede lezec i prowadzic oszczedzajacy tryb zycia to sie wszystko wchlonie,a 26 maja do kontroli mam sie zglosic do swojego lekarza prowadzacego.

Mnie też się wchłonęło, ale brałam leki. Leżenie jest też bardzo ważne. I to musi być takie prawdziwe leżenie - na płasko, nie półsiedziąco.