Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shocked

Skomplikowana sprawa

Polecane posty

Gość shocked

No więc mój przyjaciel1 ma dziewczynę2, która podoba się mojemu przyjacielowi2 i nawzajem, lecz mój przyjaciel2 ma dziewczynę1 której już nie kocha. Lecz przyjaciel1 podejrzewam, że podoba się dziewczynie1 ale nie nawzajem. Tym czasem dziewczyna1 podoba się mi. Tzn. z przyjacielem1 i dziewczyną1 to jest taka niby przyjaźń, ale bardziej mi wygląda na coś więcej, chociaż rozmawiałem z dziewczyną1 i powiedziała, że przyjaciel1 to dla niej tylko przyjaciel (b. często o nim mówi i do niego porównuje) bo jest zbyt dziecinny psychicznie. Co zrobić? Powiedzieć przyjacielowi1 że dziewczyna2 z którą jest zdradza go z jego przyjacielem2 (dowiedziałem się tego od przyjaciela2) i spróbować z dziewczyną1? Napisałem najjaśniej jak potrafię :oops: Pzdr

Gość skkomplikowwaner
bardzo dziwna sprawa ale czynie ma inych dziewczyn na świecze tylko te?? Taki związek nie ma przyszłości... a z drugiej strony nie chciałabym bzykać sie z laska która obczągała mojemu przyjacielowi, to było by chore

Gość to zadanie z logiki
? zgubilam sie przy tym, ze "nie nawzajem" hehehe :D Ale dobre, dobre ;) Przeczytam drugi raz moze zrozumiem kto z kim i dlaczego :D

Gość Rpwincjusz77363
Tymczasem* + kilka bledow interpunkcyjnych.

bosz autorko nazwij przyjaciół fikcyjnymi imionami i dawaj jeszcze raz a radę dostaniesz z góry i tak- chociaż nie wiem kto z kim i dlaczego nie wtrącaj się - tak będzie najlepiej i dla ciebie i dla numerków

do dzieła wodzu, napewno stracisz przyjaciela2, a z przyjacielem1 bedziesz rywalizował o dziewczyne1, ktora bedzie smutna z powodu rozstania z przyjacielem2. i pewnie dziewczyna1 bedzie miala lepszy kontakt z przyjacielem1, z ktorym pewnie sie zwiąże. Ty powinieneś najlepiej szukać dziewczyny3 dla siebie :-)

Gość shocked
@Rpwincjusz77363 Dobra, dzięki za radę, ale dlaczego wypominasz mi kilka błędów zamiast wypowiadać się na temat? @ike Autorze ;) Wedle życzenia: No więc Jarek ma Asię, która podoba się Darkowi a Darek Asi, lecz Darek ma Basię której już nie kocha. Jarek podejrzewam, że podoba się Basi ale Basia Jarkowi nie. Tym czasem Basia podoba się mi. Tzn. z Jarkiem i Basią to jest taka niby przyjaźń, ale bardziej mi wygląda na coś więcej, chociaż rozmawiałem z Basią i powiedziała, że Jarek to dla niej tylko przyjaciel (b. często o nim mówi i do niego porównuje) bo jest zbyt dziecinny psychicznie. Dodatkowo Jarek także wypowiadał się, że nie chciałby z Basią chodzić. Mimo to są między sobą blisko. Pytania: Czy myślicie że jest jakaś szansa związku Ja-Basia? Czy powiedzieć Jarkowi, że Asia i Darek mają się ku sobie? Dodatkowe info: Jarek ma wyje*ane na swój związek z Asią, wydaje mu się że Asia będzie wszystko za niego robić w tym związku, natomiast Asia to widzi i ma tego powoli dosyć. Darek ma już wyje*ane na Basię, praktycznie z nią już zerwał, natomiast coraz częściej spotyka się za plecami z Asią. Basia nie zwiąże się z Jarkiem, Jarek z nią, więc praktycznie jest wolna, ale są bliskimi przyjaciółmi @Luidżi Darkowi szczerze mówiąc Basia się już nie podoba i chce ją rzucić, więc mało prawdopodobne że stracę Darka (przyjaciel2). Z Jarkiem (przyjaciel1) nie będę rywalizował o Basię (dziewczyna1), ponieważ po prostu wiem, że oni się nie zwiążą (lecz nie na 100%, wszystko może się zdarzyć). @Cu-Kru Pu'Dru Może wersja dla ike bardziej Ci objaśni sytuację. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za rady.

Gość shocked
Podbijam temat. Może ktoś jeszcze się wypowie

Gość shocked
Podbijam.

@Cu-Kru Pu'Dru Może wersja dla ike bardziej Ci objaśni sytuację. Ja poproszę wersję bardziej ekspresyjną!

Gość rimer
Chłopie ale mix - lepiej żeś nie mógł wymyślić :) - no więc moim zdaniem, po prostu spróbuj zostawić te sprawy między nimi - niech potoczą się same. Mam na mysli stosunki: Jarek-Asia, Darek-Basia, Asia-Darek, Basia-Jarek. Ty po prostu bądź z boku, ćwicz się w cierpliwości, rozwijaj swoje zainteresowania i zdolności. Cierpliwość będzie Ci potrzebna bo wygląda na to, że potem każdy bedzie do Ciebie przychodził ze zwierzeniami, będzie szukał u Ciebie zrozumienia i spokoju. A Ty musisz mieć spokojną głowę, żeby tego wszystkiego wysłuchać i nie dostać do głowy :) Poza tym na pewno masz szansę u Basi. Jesli naprawdę Ci na niej zależy to okazuj jej to na każdym kroku. Niech czuje w Tobie przyjaciela i sprzymierzeńca a jak bedzie już ku temu czas - okaż jej co czujesz. Powodzenia i pozdrawiam :)