Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mardallena

co mam zrobić jeśli szef w pracy mnie nie lubi a jestem dobrym pracownikiem :(

Polecane posty

Gość mardallena

pracuje w firmie od wielu lat i lubię tą pracę ale zmienił sie szef i on mnie nie lubi trochę mnie dręczy, takie przygaduszki że jak mi sie coś nie podoba to on mi życzy powodzenia w innej pracy a ja chciałabym w tej jest tu jakaś mądra osoba która może mi pomóc ? :(

Gość mardallena
uważam że mną gardzi :(

Gość mardallena
nie jestem dobra w intrygach i załatwiania kogoś jestem skromna i uczciwa , do pracy dojeżdżam autobusem a on uważa się za światowca z lepszego świata i szpanuje bryką :-O

Gość podłóż mu prosiaczka
a tobie przeszkadza jego szpan? Znajdź w necie negatywne opinie na temat modelu jakim jeźdxi, i mimochodem mu walnij tekstem: ale niech szef uważa, bo o autach x to ostatnio pisali,.... a szkoda by było gdyby sie panu cos stało

Gość krem do rąk
Porozmawiaj z nim .

Gość mardallena
nie przeszkadza mi jego szpan, dla mnie może być nawet szejkiem i mieć pałac, niczego mu nie zazdroszczę, niech mi tylko da pracować on mnie poniża i dołuje a mi się chce płakać :(

Gość Palolo
Mam podobna sytuacje w pracy. Dostalam jakis czas temu stanowisko z wieloma zaleglosciami i wszystko to wyciagnelaM, WSZYscy mnie chwalili, ale jakis czas temu zwolnili kilka osob i przeniesi mnie na inne zalegle stanowisko :/ I mimo ze mam w pracy opinii bardzo dobrego pracownika to siedze teraz z zasteoca kierownika stara baba ktorej nic sie nie podoba i ciagle mnie krytykuje ze reke zle trzymam, ze wode mam na biurku.. nie da sie pracowac w takich warunkach :/

Gość mardallena
raz próbowałam z nim porozmawiać to powiedział żebym wyszła bo teraz jest w trakcie załatwiania jakiegoś biznesu próbować jeszcze raz, wiele razy ? :(

Gość mardallena
no właśnie, ty też masz taki problem, męczarnia .....

Gość mardallena
podłoże mu chyba tego prosiaczka tylko skond mam go wzionść

Gość mardallena
wydaje mi polecenia rozkazami, maile pisze z wykrzyknikami nie wiem co to jest :(

Gość krem do rąk
Porozmawiaj,zapytaj co źle robisz. Miałam to samo.Umówiłam się na rozmowę,szef był w szoku,przeprosił mnie i powiedział,że nawet nie wiedział że ja mogę to tak odbierac . Teraz atmosfera w pracy jest super !

Gość Bo to jest wkurwiające
To jest mobbing i to jemu powinno zależeć na ugodowym załatwieniu sprawy. Jak nie chce gadać, złóż mu pismo na biurku.

niech sie tam ktoś ze mnie nie nabija bo naprawdę nie mam z kim o tym pogadać załamka

dlaczego mnie mobbinguje skoro jestem taka dobra, dużo pracuje i wykonuje wszystkie jego polecenia

już nie wiem co myśleć, nabawiłam się takiej bojaźni że boje sie do niego zadzwonić bo myślę że znowu mi powie coś przykrego

Gość krem do rąk
Jesteś pewna,że swoją pracę wykonujesz dobrze i wiesz,że szef nie ma do czego się przyczepic ? jeśli tak jest nie powinnas bac się rozmowy.

jestem pewna na 100 %, w końcu są sukcesy, płacą nie wiem w czym zawiniłam , może on by chciał jakieś przebojowej laski w leginsach, miniówie a ja jestem mała niepozorna, może on takich nie lubi jak myślisz ? przesadzam ?

Gość rób swoje i nie przejmuj się
z tego co napisałaś płynie wniosek, że nie od Ciebie zależą uczucia szefa do Ciebie, więc daj im spokój i zajmij się pracą.

tylko że ja pracuję już tak z nim pół roku i jestem już bardzo przygnębiona jak mu powiedziałam że jest niemiły wobec mnie to powiedział że jak mi się nie podoba to mam napisać wymówienie a on pójdzie do kadr i załatwi sprawę , w ten sposób zamyka sprawę :( jak mam rozmawiać ?

Gość dyktafon na biurku
i lektura w internecie na temat mobbingu. Jak będziesz miała wystarczającą ilość wiedzy i materiałaów... możesz z tym zrobić rózne rzeczy ;)

ja już chyba nie widzę szansy w dalszej pracy , nie jestem w stanie nic zrobić będę musiała zrezygnować w przyszłym tygodniu, nie wiem czy istnieje szansa na porozumienie

Gość koneser_kobiecosci
to się nazywa mobbing zbierz wszystkie przykłady, opisz je i wyślij maila do jego zwierzchników, jego umieszczając w kopii skoro i tak chcesz ostatecznie odejść to daj jego zwierzchnikom szanse - może wypier.dolą skur.wysyna a Tobie dadzą dalej dobrze wykonywać swoją pracę - a jak nie, to będziesz wiedziała, że są siebie wzajem warci i pójdziesz gdzie indziej :) gnida za szefa to najgorsze bagno - nie ma co w nim tkwić bo życia za mało :) powodzenia !

Gość gośćMargo
Myślę że najlepiej nie zwracać uwagi na głupie uwagi.Mam podobny problem i wiem że ignorowanie głupich uwag szefa daje mu do myślenia. Często go to bardziej rozsierdza ale to już jego problem. Bądz soba i rób co do ciebie należy. Mój szef lubi przydupasów ja natomiast tego nie toleruję.