Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kayllia

psy - zagrożenie

Polecane posty

Gość Kayllia

może ktoś sie orientuje w takiej sytuacji ,wiec tak mieszkam na wsi i po drodze biega dużo psow ,nawet takie duze które stwarzają zagrożenie dla ludzi a najbardziej dla dzieci ,wchodzą na podwórka ,ja zaś nie mogę spokojnie zostawic choćby na sekunde moje dzieci na podwórku ,boje sie ze jakis pies wejdzie i pogryzie dzieciaki dodatkowo opsikują moich dzieci piaskownice i znalazłam pogryzione zabawki ,nie mogę sobie wystawić na zewnątrz suszarki z praniem bo równiez opsikują ,widzialam przez okno i musiałam wszystko od nowa prać ,dlatego mam pytanie do kogoś kto zna sie na takich sprawach co mogę zrobić ,do kogo sie zwrócić ?

Po pierwsze czemu nie masz porządnego ogrodzenia. Po drugie jeżeli wiesz czyj to pies możesz zmusić go do trzymania psa na swojej posesji.

Gość Kayllia
wiem tylko o trzech psach kogo są a reszty nie znam ,ale to jest mała wieś i odezwę sie do wlaściciela zeby trzymał u siebie to bedzie wielka gadka jaka to ja jestem

Gość to skoro brak ci asertywnosci
i nie potrafisz zwrocic komus uwagi to dalej jęcz i pozwalaj na "oPsikiwanie":O

Gość Kayllia
to nie jest takie proste,nie wiesz jacy sa Ci ludzie ,jeszcze na zlość będą jakieś złośliwości robić

Gość hhgg
Po pierwsze zrób porzadne ogrodzenie, by obce psy nie właziły na twoje podwórko...a jeśli chodzi o wałęsające się psy, to zadzwoń na policję ( w mieście od tego jest Straż Miejska) ze skargą...ja tak zrobiłam...i poskutkowało..