Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobyeta

LUBIE UWODZIC NASTOLATKOW.Czy jestem pedofilka?

Polecane posty

Gość kobyeta

Mam 24 lata i podniecaja mnie strasznie 16-19 latkowie.Mieszkam za granica,i ostatnio podczas festynu uwage zwrocil mi pewien chlopak ktory siedzial z kolegami na murku,a ja ze swoimi znajomymi niedaleko na lawce.Pilismy piwka,i zbieralismy sie powoli.Ja juz srednio wstawiona.Zeskakiwalismy z tego murku,a ja udawalam ze sie potknelam i zlapalam tego chlopaka za krocze,udajac ze nic nie zauwazylam i poszlam dalej.W pewnej chwili odwrocilam sie a on stal zamurowany i gapil sie na mnie.Na drugi dzien poszlam w te same miejsce z kolezanka.Jego nie bylo,pojawil sie po pol godz z 2ma kolegami.Od razu mnie zauwazyl.Ja dla sciemy wstalam i spytalam o godzine.Oczywiscie przeciagalam rozmowe i umowilam sie z nim na wieczor.Kolezanka sie ze mnie smiala.Koles wygladal na 16-17 lat.Wysoki,opalony,piekne wlosy..sama slodycz.Jeszcze ubieral sie tak dziwnie,rozowe obcisle spodenki i kusa koszulka.Wieczorem przyszedl i od razu bez gadania poszlismy na dzialki.Uprawialam z nim dziki sex,troche adrenalinki ze ktos nas nakryje powodowal wieksza podniete.Strasznie chcial anala,ale odmowilam bo brzydze sie tym.Byl taki napalony ze ja juz nie wyrabialam.Po drodze z ciekawosci spytalam go o wiek.A ON ZE MA 15 LAT.Myslalam ze dostane zawalu.Czulam sie jak jakas pedofilka.Spotkalam sie mimo to jeszcze z nim kilka razy.Ale potem wyjechal do innego miasta z rodzina i kontakt sie urwal a ja sie chyba zakochalam ;/ Dowiedzialam sie jeszcze ze on jest CYGANEM,czyli wychodzi na to ze nie jestem pedofilka bo tam w mlodym wieku biora slub.Jak myslicie? Ciagle o nim mysle ehh

Gość tido
Ale jaja mnie tez sie to kiedys przytrafilo Myslalam ze ma 21 a sie okazalo ze mial 16

Gość ja jestem facetem i mam podobn
ie do ciebie, rzecz jasna w stosunku do nastolatek...... takie mlode cialka sa najlepsze tzn. powyzej 16 lat aby nie miec kloptow prawnych ;)