Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asrodziemnomorska

jaki zawód najlepszy ?

Polecane posty

Gość asrodziemnomorska

jestem jeszcze młoda, mam 'trochę' czasu do studiów. od małego chciałam zostać lekarzem - chirurgiem, interesowała mnie chirurgia ogólna, nerwowa, kardiochirurgia, lub urazówka. coś takiego, że przyworzą kogoś z kościmi na wierzchu poobrywany cały i ja się nim pierwsza zajmuje i mówie co trzeba zoperować itp. z tym że z biologią nie jest u mnie najlepiej, nie lubie jej, mam same 3. ale też ostatnio po naszej narodowej katastrofie zainteresowałam się lotnictwem ogólnie to chciałabym być pilotem cywilnym, ale nie wiem jakie szkoły trzeba skończyć ? ogólnie to nie chciałabym studiować w Polsce, tylko w Ameryce lub w krajach śródziemnomorskich. i interesuje mnie też archeologia ? ale z czego mature trzeba zdać? boję się tylko, żeby moje życie nie było nudne coś w stylu : ' wstaje, ide do pracy, wracam do domu, oglądam telewzije, kłade sie spać' i tak w kółko. chce mieć ciekawe życie i ciakwą prace. co jest najlepsze ?

Pilot - tylko publicznej szkoły jako tako nie ma ,a kurs sporo kosztuje, ale może ci się uda dostać do wojskowej szkoły sił powietrznych w Dęblinie

Gość anna-kaliczenko
Ja wybralam studium w którym mogłam się uczyć wizażu i stylizacji, czyli tego co kazda kobieta uwielbia i chciałaby robić. Dlatego postawiłam na Strudium Dziewulskich. I mysle ze jest to naprawde bardzo fajne rozwiązanie dla kobiety.