Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jessica Parker

Nie jestem sama a czuje sie samotna...

Polecane posty

z tych co wymieniłaś zostałam tylko ja,reszta zniknęła ...szkoda ale taka jest kolej rzeczy. U mnie -nie jestem sama,nie czuję się samotna,ale tradycyjnie czasem szukam dziury w całym;) a u ciebie?rozwiń temat...........z kim jesteś i dlaczego czujesz się samotna

Szkoda, ze ich juz nie ma :( Tez nie jestem sama, pamietasz historie faceta za ktorym musialam latac bo wczesniej zostawilam go dla kolegi i przez dlugi czas olewal mnie jak mogl to jestesmy razem juz jakies 7 miesiecy, ale nerwow mnie to kosztowalo mase :/ tylko wlasnie czasem jest dobrze i pieknie a czasem zle, ze czuje sie jakbym byla sama. Dzis np. jest taki dzien. Tez chyba szukam dziury w calym i problemow na sile, jeszcze tyle co sie wczesniej naczytalam kafe i madrosic i tu pisanych to wszedzie widze zdrade i jestem potwornie zazdrosna. To gdzie sie podzialy gwiazdy kafe? :) Sami zostalas ostatnia :) Jestes szczesliwa w swoim zwiazku? Bo ja jakby nie do konca...

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

Widocznie tak masz,jesteś szczęsliwa gdy czujesz się nieszczęsliwa? wiem to sprzeczność,ale nie które kobiety tak mają i nic na to nie poradzisz. a druga rzecz,w związku nie zawsze jest fajnie,nie zawsze układa się tak jakbyśmy chcieli,wtedy musimy nie dać się ''złym myślom''i starać się by było dobrze. Najważniejsze że jesteś z tym którym chciałaś,udało ci się go zdobyć jego zaufanie;) nie schrzań tego :P Czy jestem szczęśliwa?tak,ale przez szarą codzienność czasem o tym zapominam.Może ty też tak masz?może przytłaczają cię codzienne sprawy i zapominasz by cieszyć się bzdurkami? Zresztą mój związek jest na etapie poznawania,jesteśmy ze sobą niedługo,burze dopiero przed nami . ps Tez mi brakuje'' gwiazd '' sprzed roku.

Moze cos w tym jest, ze ja mam dobrzejak mam zle a jak teoretycznie wszystko gra to szukam sobie na sile. Fajny jest ten etap poznawania i fascynacji :) ciesze sie, ze Ci sie ulozylo. My uczymuy sie zyc razem, poznac to poznalismy sie juz az za dobrze chyba :)

fajny etap poznawania? a ja bym wolala go ominąć i przeskoczyć do etapu ''znamy się jak łyse konie i akceptujemy nasze wady'' Nie zapominaj o sobie będąc w związku,nie zrywaj znajomości z kolezankami,nie rezygnuj z tego co lubisz,tak by nie uzależnić się od faceta z którym jesteś. A będzie dobrze.Głowa do góry.!;)

Nie zapominaj o sobie będąc w związku,nie zrywaj znajomości z kolezankami,nie rezygnuj z tego co lubisz,tak by nie uzależnić się od faceta z którym jesteś. z tym masz racje, troche sie odsunelam od znajomych. Ja lubie te etapy poznawania, chociaz ten z wadami tez ma swoje plusy :)

z tym masz racje, troche sie odsunelam od znajomych -----to zacznij odnawiać te znajomości i je utrzymaj,dobrze ci radzę,nic nie poprawia humoru jak zakupy z koleżankami czy plotki. dziś czujesz się samotna?zadzwoń do którejś i wybierz się z nią na spacer. Ja lubie te etapy poznawania, chociaz ten z wadami tez ma swoje plusy --nie twierdze,ze nie jest fajny,ale zauroczenie przysłania nam wady,i te robale w brzuchu....utrudniają racjonalne myślenie. Fajne,ale ...........ale.........znowu szukam jakiegoś ale ;) Najważniejsze to zaufanie,a na to trzeba zapracować.