Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thgfhtrh

pisze z chlopakiem ktory mi sie podoba!!

Polecane posty

Gość thgfhtrh

nie wiem co mam do niego pisac! moge mu od razu napisac ze mi sie straaasznie podoba?

Gość thgfhtrh
Nie chhce mu za duzo zdradzic o sobie ale nie chce tez zeby sie zniechecił.. co mu napisac?

Gość PrzedstawicielTęczowegoRodu
zapytaj co robi w dzisiejszy pochmurny wieczór:) Moja najciekawsza znajomość zaczęła się od niewinnej herbatki zaraz po tym jak na siebie trafiliśmy gdzieś w necie przypadkiem, a on mieszkał na tym samym osiedlu. A teraz obu nam serducha pękają, ale życie już takie jest, nie zawsze jesteś z tym, przy którym motylki w w Twojej głowie mdleją ze szczęścia. To taka mała dygresja:D

Gość thgfhtrh
Pyta sie skad jestem, to napisałam mu ze z okolic jego miejscowosci! ale pewnie na długo mu to nie wystarczy!

no właśnie też chciałem zapytać o wiek. Piszesz z gościem poznanym na czacie nie wiadomo skąd czy jak??:D:D Daj sobię spokój, lepiej wyjść do sklepu i się porozglądać za facetami. Chociaż jesli masz 13 lat to chyba lepiej siedź na czacie, tam przynajmniej fizycznej krzywdy Ci nie zrobią.

Gość thgfhtrh
18

Gość thgfhtrh
ten chłopak cały czas mi sie podobał! ja go znam z widzenia a on pewnie nie wie o moim istnieniu! dlatego nie chce od razu ujawniac skad jestem!

to już sprawę spieprzyłaś. Trzeba było na samym wstępie wysłąć swoje zdjęcie, czy napisać że "ooo, kojarzę Cię z widzenia". Czasem jest tak że wydaje Ci się że on Cię nie zauważa, ale faceci już tacy są, że nie zawsze pokazuje kto im się podoba. Najlepiej napisz że chyba go kojarzysz, ale nie jesteś pewne. Jeśli chciałabyś go poznać, to od razu napisz skąd jesteś bo nie ma sensu go zbywać. Potem będzie tylko gorzej.