Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaduszka

Smoleńsk po katastrofie

Polecane posty

Gość kakaduszka

WIECIE CO SIE TAM TERAZ DZIEJE?TO PARANOJA!!WYBRALEM TAM SIE ZE ZNAJOMYMI,ABY ZOBACZYC TO MIEJSCE NA WLASNE OCZY.I TAK:AUTOKARY Z POLSKI I ROSJI,WIDZIELISMY NAWET JEDEN Z FRANCJI,JEST TEZ DUZO TIROW NA POLSKICH BLACHACH.WSZEDZIE PELNO LUDZI,KTORZY CHODZA SOBIE PO TYM BAGNISTYM TERENIE,JAKBY BYLI NA GRZYBOBRANIU.WSZEDZIE STRASZNIE SMIERDZI I CZUC ZAPACH LUDZKIEJ ZGNILIZNY ORAZ SMROD PALIWA SAMOLOTOWEGO.SA TEZ RUSCY Z MILICJI,SIEDZACY W CYWILNYCH POJAZDACH.ROZMAWIAM Z POLSKIMI HARCERZAMI.POKAZUJA MI MIEJSCE,GDZIE PRZED CHWILA ZNALEZLI KAWALEK LUDZKIEGO CIALA,PRAWDOPODOBNIE KAWALEK LUDZKIEJ STOPY I JA GLEBOKO ZACHOWALI.ALE I TAK CZUJE TEN SMROD!MOI ZNAJOMI ZNALEZLI JAKIS NOTATNIK ALE STRASZNIE ZABRUDZONY.ODDALI GO HARCERZA.ZACZEPILI NAS RUSCY I PROPONUJA FRAGMENTY SAMOLOTU NA SPRZEDAZ.KOLES MIAL JAKIES CZESCI Z KOKPITU I CHCIAL ZA NIE 400 EURO! TEREN WYGLADA JAK BY BYL TUZ PO KONCERCIE WOODSTOKU.PELNO SZUKAJACYCH LUDZI!NIE ZABEZPIECZONY TEREN!PATROL MILICJI TYLKO NA POKAZ!WSZYSCY POLACY Z KTORYMI ROZMAWIAM,MOWIA JEDNYM GLOSEM:TO SKANDAL ,ZE RZAD TUSKA NA TO POZWOLIL!TU NAWET NAJWIEKSZEMU TWARDZIELOWI,CISNA SIE LZY DO OCZU.WRACAMY DO KRAJU ZGRUZGOTANI!!! JEDYNE CO SOBIE PRZYWLASZCZYLEM,TO URWANA GALEZ Z DRZEWA O KTORE ZACHACZYL PREZYDENCKI SAMOLOT.JEZELI CHCECIE ZOBACZYC JAK JEST NAPRAWDE,JEDZCIE TAM I SIE PRZEKONACIE NA WLASNE OCZY!! JESZCZE JEDNO:CHCIALBYM TERAZ SPOTKAC OSOBISCIE TUSKA.

Gość ladaco
przeżył kto:D

Gość tak - człowiek gałązka

Gość ladaco
czyli jednak:D

Gość ladaco
a w tv mówili ze nikt nie przeżył a to kłamcy:D

Gość kakaduszka
jesteście pojebani czy czo??? nie rozumiecie nic??? tempaki totalne

Gość ladaco
no abla:D

Gość proponuję też pojechać na
miejsce innych katastrof. Np w warszawskie Kabaty, na forty na Woli, może tam, gdzie zleciał autokar z pielgrzymką, albo ostatnio samolot z RPA i kontestować dalej. Ewentualnie jeżdzić po Polsce i śledzić katastrofy samochodowe. Szczególnie te, w którym dużo tych, którzy nie przezyli... Proponuję wizytę u psychiatry, bo nikt normalny na miejsca katastrofy oprócz potrzebnych służb się nie wybiera!!!!

Gość ladaco
jak chvesz narzekać i biadolić to wyłącz capsa:D

Gość kakaduszka
chcielismy sprawdzic na własne oczy czy to prawda o czym wszedzie piszą - że miejsce katastrofy jest plądrowane!!!! Nie łaziliśmy po "trupach".... nie jechaliśmy specjalnie z Polski ponieważ mieszkamy w Mińsku wiec nie była to pielgrzymka. Nie czulismy się tam przyjemnie bo to nie widok piękny. Chciałem tylko wyrazic moje niezadowolenie ....

Gość smutne...grtrtrtr
strasznie smutne.....

Gość no własnie a wy dalej
głosujecie na komora ;/

Gość proponuję też pojechać na
no tak według poniektórych Komorowski powinien po katastrofie pojechać do Smoleńska i nakazać wybudowanie muru na wysokość 5 m z drutami kolczastymi i pod prądem wokół miejsca katastrofy, żeby wszyscy jego przeciwnicy byli usatysfakcjonowani. A wokół muru postawić parę jednostek polskich policjantów aby pilnowali, by nikt z hien cmentarnych tam nie wchodził...

Gość a co się dziwisz przecież
sam tam pojechałeś i ludzie robią to samo co ty.

Gość mondry PiSiak
to skandal że Tusk nie rozkazał rosjanom zaminowania terenu i rozstawienia snajperów!!

Gość psychoza ogolnopolska
Nie czulismy się tam przyjemnie bo to nie widok piękny. --- tos po kiego tam jechales, jak wszystko tu z krwawymi szczegolami juz opisali?? po miesiacu z kosci krew sie saczyla, cos tam sie walalo, a ludzie - o zgrozo!!- chodzili po tym terenie!! a kuzwa, dlaczego nie?? PS. to, co ci proponowali, to pewnie stare czesci samolotow rosyjskich (tam obok znajduje sie fabryka, wiesz?) :D

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
pogłoski o szczatkach na wierzchu beda sie tam pojawiac jeszcze przez lata:o oczywiscie żadnego dowodu nikt nie zobaczy bo harcerze "GLEBOKO ZACHOWALI":o 100% śrubek z samolotu tez nie da rady wyzbierac, wiec teksty o tym że jakiesc tajemnicze i na pewno strasznie ważne czesci sie tam walaja też będą:o

Gość no - mam takowy
najbardziej podobają mi się opowieści o krwawiących PO MIESIACU szczątkach. To jakiś ewenement w skali światowej, chyba, że ten ktoś był chory na niekrzepnącą krew...

Gość psychoza ogolnopolska
no - mam takowy, to musisz popytac harcerzy i tego ksiedza, oni beda najlepiej wiedzieli, czesc kogo chowali zamiast przedstawic MAK :O

Gość matacz
a co ma tusk do tego ? i co bys chciał by tam zrobiono teraz ? i jesli tam tak jest to dlaczego nie dałeś zadnego zdjecia z tego jak to zwiesz bazaru ... dzis byle komurka ma dobrej jakosci aparat wiec co za problem zrobic zdjecie i pokazać owe autokary , tiry , busy , ludzi itd. fantazja co poniektorych ponosi dla mnie ten teren ruscy powinni zaorac i to z dwa razy !! i po problemie posiac zborze i gotowe

Gość taki jeden oszołom
nie znaleziono tam czasem piniędzy lub częsci na przeszczepy?

Gość no - mam takowy
hmm, tyle że jak każdy będzie odkrywał w tym błocku wiąż chowaną w innym miejscu "część szczątkową, to do końca życia będą ją znajdywać i być może wciąż będzie krwawić... paranoja jakaś

Gość no - mam takowy
i jeszcze jedno - najbardziej zdziwiła mnie ta polska 100 zł leżąca w błocku prawie nie zniszczona. I że nikt z miejscowych jej nie wziął. Dla nich takie 30$ to fortuna. A ona sobie grzecznie leżała i czekała na sfotografowanie...