Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbvcxcxzxzzxxxc

OBLAŁAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY! 8 RAZ!!!!!!

Polecane posty

Gość mnbvcxcxzxzzxxxc

😭😭😭 Mam już dość :( Nigdy tego nie zdam.

Gość us airborne cadence
ja odpuściłam po czwartym, także gratuluję zaciętości :D

Gość mnbvcxcxzxzzxxxc
jak się nie nadaję! Na jazdach dodatkowych nie robię żadnych błędów. Instruktor już sam nie może się nadziwić że tego nie zdaję.

Gość mnbvcxcxzxzzxxxc
us airborne cadence -> odpuściłaś już na amen, czy po prostu sobie przerwe robisz>

z jakiegos powodu nie zdajesz, chyba egzaminator mowi jakie bledy zrobilas

Gość 886484
A mocno się denerwujesz podczas egzaminów??? Nieraz w stresie człowiek zapomina najprostszych rzeczy.

Gość ja powiem wam taaaaaaaaaaaaaak
tak po prostu jesteś bezandziejna :classic_cool:

Gość us airborne cadence
odpuściłam na amen, na pewnie rzeczy jestem po prostu za tępa i chyba samochód do nich należy, więc przyjęłam to do wiadomości i jeżdżę tramwajami wmawiając sobie, że ekologicznie :P ale szczerze mówiąc wiedziałam, że tak będzie, bo jak ja do czegoś nie czuję ciągot, to nigdy mi się to nie uda, a podejście do prawka to było raczej: wszyscy mają, więc ja też muszę chociaż nie chcę :P

Gość mnbvcxcxzxzzxxxc
owszem, już wróciłam do ośrodka, to stwierdził że w mojej jeźdze "nie ma żadnej dynamiki". Ale miałam też tym razem wyjątkowego pecha bo trafiłam na największego chuja (sory za słowo) wśród bytomskich egzaminatorów, chyba z 6 osób przede mną w ogóle nie wypuścił z placu manewrowego. Myślałam sobie że co z tego przecież jak pojadę dobrze to nie ma bata żeby mnie nie oblał, no i tyle mi z tego myślenia przyszło.

Gość mnbvcxcxzxzzxxxc
denerwuję się bardzo, faktycznie to mi przeszkadza, ręce mi się trzesą, w głowie ani jednej myśli, ale na to już nic nie poradzę. Kolejny termin w lipcu.

Gość kiedy miałaś ten egzam
ja wczoraj zdałam w bytomiu właśnie. Tylko że ja z kolei miałam szczęście do egzaminatora cholerne. Nie zauważyłam znaku zakaz skrętu i koleś mi mówi "ja bym tego tutaj nie robił".

Gość kiedy miałaś ten egzam
ale faktycznie potwierdzam, jest tam kilku niezłych gnojków. Jeden taki stary sadysta, wraca z placu manewrowego z zaciśniętymi zębami w uśmiechu i mówi do siebie "kolejny z głowy, kolejny z głowy". Nie poddawaj się! W końcu trafisz na kogoś normalnego i zdasz.

Gość szagi
nie chce się chwalić ale zdałam za 1 :) ale nie martw sie mam znajomego który zdawał 33 razy.......... i zdał :)

Gość mnbvcxcxzxzzxxxc
dzięki :( Ja mam termin na lipiec i to będzie mój ostatni raz. Już nie wytrzymuję tego psychicznie. Mój był taki starszy, ale tych starszych tam jest pewno więc to mógł być którykolwiek.

Gość szagi
to nie konie świata dziewczyno, pomodlę się za Ciebie i widzimy się tu w lipcu :) zobaczysz że zdasz. nawet nie ma mowy żebyś nie zdała

Gość fdgdsss
hej ja zdałam za 5 razem i przyznaje sie 2 razy oblałam z własnej winy ale kolejne 3 to bylo "widzimi się" egzaminatorów oni sa strasznie najpierw chwala jak dobrze jezdzisz a ostatnie zadanie ale niestety nie tym razem musi pani podejsc jeszzce raz!! no rozwala mnie to! i zadnych powodów mie potrafi powiedziec a na kartce miałam takie dziwne błedy pozaznaczaone co w gole nie mozna bylo zrobic;/ wiec głowa do góry i liczyc ze trafisz na sprawiedliwego!

Gość cos tu nie graa
No sluchaj jestem w stanie uwierzyc ze jak sie trafi na egzaminatora dziada to rzeczywiscie uwali dla zasady, ale co swietnie jezdzisz i ciagle winny jest egzaminator, 8 razy !! ?? Uwazam ze niektorzy po prostu nie powinni sie za prawo jazdy brac, bo potem to strach na ulice wyjechac. A dynamika jazdy jest bardzo wazna !

Gość polecam przenieść się do
dąbrowy górniczej, albo do katowic. Zdać w bytomiu to wyczyn, tam są sami wariaci.

Gość ejejeeeej
ja zdałam za 9 :D:D:D więc nie przejmuj sie tylko podejdz jeszcze raz, ja juz o egzaminach zapomnialam, a teraz sobie śmigam :)

to weź może swojego instruktora na egzamin, będzie siedział z tyłu więc egzaminator na pewno dla zasady cie nie obleje..

Gość 89999
ja tak samo. Dzis mialam 8 podejscie i nie poszlo mi na miescie znowu. Nie mam juz sil Probowac dalej czy zrezygnowac z prawka? prosze o wspacie

Gość mnbvcxcxzxzzxxxc
ja tak samo. Dzis mialam 8 podejscie i nie poszlo mi na miescie znowu. Nie mam juz sil Probowac dalej czy zrezygnowac z prawka? prosze o wspacie

Gość gromcar
! !!!!!!!!!!UWAGA !!!!!!!!! Nie jest to kolejne ogłoszenie w stylu wpłać mi pięniądze a wyśle ci prawo jazdy lub wyśle ci paczkę a w paczce nieistniejący dokument. Nie biore zaliczek nie oczekuję wpłat nie wysyłam prawa jazdy na adres. Dookument odbierasz w wydziale komunikacji dlatego masz pewność żę jest orginalny i jest wpisany do ewidencji. Jestem poważnym człowiekiem i chcę rozmawiać tylko z poważnymi ludzmi. Wiecej informacji pod numerem telefonu : 531614154

Gość mam prawkooo
nie poddawajcie się ja zdałam za 11 razem :D

Gość bys
Witam serdecznie! zamineie termin egzaminu praktyczego kat. B na inny (najlepiej na wczesniejsza godzine lub godziny popoludiowe tj. 16.00 + ) 12.04.2013 godz. 8.00 Word gdyby ktos byl zaiinteresowany prosze o kontakt bysiasebastian1@gmail.com PILNE

Gość gość
mmmmm. Moze byles zle przygotowany na egzamin. Jezdzac samochodem zaobserwowalam jak instruktorzy L ucza kursantow. Az mi szczena opadla, ze taki instruktor moze wykonywac taki zawod. Wiekszosc z nich nie potrafi sie zachowac na drodze a zabiera sie za nauke laika, ktory kompletnie nie ma pojecie o jezdzie. Ja zdalam za 2 razem bo za pierwszym bylam za bardzo pewna siebie, ale mam prawo jazdy juz ponad 7 lat. Wtedy bylo moze latwiej jak dzisiaj i o wiele taniej jak na te czasy.