Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robiccc

co za beznadziejny typ

Polecane posty

Gość nie wiem co robiccc

rozstałam się z facetem kategorycznie 6!!! lat temu. Oswiadczył mi się,związek trwał 2 lata i było wszystko ok, potem nagle zaczął pic, zerwałam. Na początku pisał do mnie, że jestem najważniejsza i nigdy nie przestanie mnie kochać. Ignorowałam go, więc ograniczył sie do życzeń na święta. rok temu ożenił się, ale wszyscy w naszej miejscowości wiedzą, że zrobił to by wkońcu mieć żone :-O no i aż huczy w mieście, ze już 2 razy mu walizki wystawiała :-O Najgorsze jest to, ze wszyscy teraz zaczepiają moich rodziców i im dogadują (ja nie mieszkam w tamtym mieście), ze on się taki stał przeze mnie :-O że mnie kochał i chciał mnie za żonę, a ja go zostawiłam i poszłam w świat :-O Przykro mi, że rodzice musza tych bzdur wysłuchiwać :-( co robić?

Gość sloneczko zolte 26
olac sytuacje i zyc po swojemu.

Gość nie wiem co robiccc
trochę ciężko to olewać kiedy mama ciagle mi mówi o nowościach :-O prosiłam, żeby nic nie mówiła, ale ona i tak mówi :-O ma chyba nawet do mnie żal o to :-( a co ja mogę zrobić? chcę żeby ten człowiek dął mi wreszcie spokój...

co sie dziwisz, ludzie na wsi siedzą cały dzień w oknie, w TV w kółko to samo, nudzą sie to zyją takimi plotami, a rodzice sa sami sobie winni ze tego słuchają...powiedz im ze wrocisz do niego a on sie rozwiedzie i bedziecie razem szczesliwi...z gormadką dzieci, ciekaw jestem co co opowiedzą?

Gość nie wiem co robiccc
to nie wieś i to jest najgorsze :-O moja mama pracuje w banku i jest można powiedziec osobą publiczną. Miasto ma 25tys.mieszkańców :-O ale to prawda wszyscy się znają :-O

Gość nie wiem co robiccc
czy zajmowane stanowisko zawodowe jest wprost proporcjonalne do stopnia przejmowania się?