Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opole3324

Oziebla partnerka??

Polecane posty

Gość Opole3324

Jestem juz z moja partnerka od dosyc dluzszego czasu. Bardzo ja kocham, ona mnie tez, ale na tym to sie konczy. Na poczatku naszego zwiazku bylo cudownie, ale tylko na poczatku, z czasem coraz mniej. Gdzies od 4-5 miesciecy moja partnerka kompletnie nie chce 'zblizen' zadnego typu, zadnych pieszczot nic. Staralem sie stworzyc romantyczny nastroj, bralem ja w rozne miejsca, ale na nic to nie pomaga. Staram sie na wszystkie sposoby, rozmawialem z nia o tym, ale z jej strony nic sie nie zmienia. Wydaje mi sie ze stala sie strasznie egoistyczna, ale moge sie mylic. Moglby mi ktos poradzic co zrobic z tym wszystkim ? Moze jest ktos w podobnej sytuacji co ja? PS.Jest tez taka sprawa ze widujemy sie wzasadzie tylko w weekendy. Pracuje dosyc daleko i niestety przez prace moge przyjezdzac do domu tylko na weekendy.

Gość tara333
ona kogos ma

Gość Opole3324
Jestem raczej pewien ze nie. Wiem ze to nie poprawne ale sprawdzalem jej korespondencje i ogolnie postaralem alby upewnic sie ze nie ma nikogo...No ale nigdy nie mozna byc pewnym...

Gość tokijskazagadka
moze w tym przypadku jednak rozlaka nie sluzy ? moze ona przygotowuje Cie na jakas przykra wiadomosc? a moze to ona podejrzewa Ciebie o cos i kaze Cie brakiem sexu w domu?

Gość pytanie no 1
rozmawiales z nia?

Gość tokijskazagadka
karze*

Gość ona ma mnie:D
facet przez lata sprawdzania je tak sie dobrze nauczyła cie robić w bambuko ze walimy ci rogi na 2 metry a ty nawet nie widzisz jak drapiesz nimi suit:P odp[owiedz jest prosta , dziewczyna odkochała sie

Gość Opole3324
DO: tokijskazagadka Wszystko jest super, rozumiemy sie, rozmawiamy, potrafimy razem spedzac czas, ale jesli przychodzi co do czego, to odrazu jest nie. Poprostu 'odwraca sie' i koniec. Nie ma powodow oto by byc zazdrosna, przynajmnie ja nic takiego nie robie zeby tak myslala. Nigdy nawet nie myslalem o zdradzie, zbyt bardzo mi na niej zalezy... DO: pytanie no 1 Rozmawialem z nia o tym, dowiedzialem sie tylko tyle ze ona poprostu nie ma ochoty na nic...

Gość Opole3324
Ostatnio doszla tez sprawa slubu. Mowi ze po slubie wszystko sie zmieni, ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc...

Gość tokijskazagadka
moze ma jakies zdrowotne problemy? albo zawodowe? albo o zgrozo, przestała Cie kochac.... :O czego Ci nie zycze oczywiscie

Gość Po slubie nic sie nie zmieni
Juz sie wlasnie zmienilo. Bzyknela Cie zeby wziac slub. Tylko po to.

Gość tokijskazagadka
sadzisz, ze brakiem sexu chce wymusic na Tobie szybszy slub?

Gość pytanie no 1
w jakim sensie nie ma ochoty na nic? ma depresje? jak bylo wczesniej? i czy cos sie stalo odkad nie chce sie kochac?

Jak sie kogos kocha to sie ma do niego pociag seksualny. Jesli tego pociagu sie nie ma to znaczy, ze cale bzykanko bylo udawane. Dobrze ze tak szybko sie to wydalo. zanim sie wpieprzyles w malzenstwo z dziewczyna co ma do Ciebie odraze. Podejdz do niej bez zapowiedzi i spoboj nagle objac albo przytulic z zaskoczenia. I zobacz jak sie zachowa.

Gość Opole3324
DO: tokijskazagadka Problemy zdrowotne napewno nie. Ostatnio miala dosyc duzo stresu w pracy(dobrze radzi sobie ze stresem, to tez nie jest problemem). Ale zeby trwalo to tak dlugo ? Moze, ale nie sadze zeby to mialo az tak ogromny wplyw. To musi byc cos innego... Nie mam pojecia tez tak moze byc... Ale rozmawialismy o tym i ani ona ani ja nie chcemy brac jak narazie slubu.

Gość Opole3324
DO: pytanie no 1 Poprostu mowi ze nie chce, ostatnio zaczela mowic ze chce z tym poczekac do slubu(??). Zmienilo sie sporo od tego czasu. Wczesniej caly czas ze soba. Teraz widujemy sie 3-4 razy w tygodniu. Moze to wszystko przez ta prace?... Narazie nie moge sobie pozwolic na jej zmiane pracy, bo byla by to katastrofa...

Gość tokijskazagadka
skoro jestes pewien, ze to wszystko mozemy wykluczyc.... to jednak by moglo znaczyc, ze po prostu jej przeszlo, wypalilo sie cos w niej... Twoja nieobecnosc zamiast wzmagac w niej zar pozadania i namietnosci, milosci, spowodowala odwrotne moze skutki... moze faktycznie miala potrzebe poszukania wsparcia w kims, kto jest blizej niej na co dzien... ;o

Gość pytanie no 1
zapytaj sie Jej dlaczego chce czekac do slubu?? jest ogolnie bardzo zmeczona? moze wyjedzcie gdzies na weekend

Gość Opole3324
DO: pytanie no 1 Chce czekac z tym do slubu, bo jak ona to mowi to ma potem 'wyzuty sumienia'. Zabralem ja ostatnio na 3dni w gory, coprawda byly male pieszczoty ale na tym sie skonczylo. DO: tokijskazagadka Oby nie...

Gość pytanie no 1
jest bardzo religijna? a co z oralem?

Gość tokijskazagadka
no ale to znaczy, ze Wy w ogole nie uprawialiscie sexu? myslalam, ze cos jej sie zmienilo od 5 miesiecy... a teraz piszesz, ze ona chce z tym czekac do slubu.... :O

Nie szukaj glebi tam gzdie jest tylko plycizna i metne bagno. Przeciez juz masz odpowiedz. Ona Cie nie kocha. Wiem, ze to bolesne ale taka prawda. Ona chce miec slub. Jak chcesz miec zycie z kobieta , ktorej sie robi niedobrze na mysl o tym, ze ma miec z toba seks to sie zen. Ale potem nie placz.

Gość Opole3324
DO: tokijskazagadka Uprawialismy sex, ale gdzies 5 miesiecy temu wymyslila sobie ze nie chce juz tego robic przed slubem(JEST to dla mnie bardzo dziwne, sam tego nie rozumie zabardzo...). DO: pytanie no 1 Jest dosyc religijna. Odwrotnie do mnie. Co do orala, para razy sie zdarzyl, ale od dluszego czasu nic z tego.

Gość pytanie no 1
ile jestescie ze soba i ile macie lat?

Gość Opole3324
DO: Po slubie nic sie nie zmieni Za bardzo mi na niej zalezy zebo to tak z dnia na dzien wszystko rzucic. Staram sie jeszcze nad tym wszystkim popracowac zanim podejme ostateczna decyzje. Ale czuje cos ze moje starania pojda na nic i wkoncu bedzie musialo do tego dojsc, chociaz nie chcialbym tego.... Boje sie chyba samotnosci...(ale chyba juz jestem samotny?)

Gość Opole3324
DO: pytanie no 1 Jestesmy juz ze soba 3 lata. Ja mam 26, ona 22.

Masz tylko jedna szanse - zainteresuj ja soba seksualnie. Podgrzej , rozbudz, napal ... nie wiem co jeszcze. ZROB TO PRZED SLUBEM Jesli Ci sie uda - to wygrales. Jesli nie to sorry , ale nie zycze Ci takiego malzenstwa. To juz chyba lepiej zostan wiecznym prawikiem. Oni przynajmniej maja jakies nadzieje, ze bedzie lepiej.

Gość pytanie no 1
porozmawiaj z nia i ustalcie cos odnosnie seksu, powiedz Jej o swoich odczuciach itp, moze Ona chce zebys sie Jej oswiadczyl :o?

Gość tokijskazagadka
o ludzie.... nie widze tego.... szczerze- nie widze !!!!! :o

Gość gość1
zdradza Cię na milion procent!!!