Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakiTypFigury

Jaki typ figury?

Polecane posty

Gość JakiTypFigury

Ktoś pomoże określić mi mój typ figury? Tu są moje wymiary: 170cm 58kg łydki: 22cm udo: (najszersze miejsce) 53cm pupa: (najszersze miejsce) 98cm biodra: 91cm brzuch: (w najszerszym miejscu, mam lekką oponkę na dole) 84cm talia: 72cm piersi: (najszersze miejsce) 82cm, rozmiar 75A Nogi mam kształtne, proste, dość długie. Ktoś może mi pomóc w określeniu mojego typu figury? Jakich ubrań powinnam unikać? Bardzo np podobają mi się rurki, ale mam wrażenie, że moja dupa jest w nich trzy razy większa i niesmacznie to wygląda :(

Gość JakiTypFigury
Trójkąty? :O idę się powiesić, najlepiej na ścianę klasy matematycznej w pobliskim LO jako ciekawostka naukowa :classic_cool:. Ktoś może jednak pomoże?

Gość go random ninjas
TO JEST TYP FIGURY NINDŹA : O

Gość JakiTypFigury
Nie, Boże! w łydce mam 34cm :O

Gość JakiTypFigury
Ta, dzięki... jak widać mam beznadziejną figurę.

Gość nogi są świetne
jaką masz szerokość ramion? Prawdopodobnie klepsydra, jeśli ramiona masz szerokości bioder. Jeśli wąskie- gruszka.

Gość JakiTypFigury
W ramionach mam tak 95, to nie wiem czy dobrze, czy nie. W ogóle jestem załamana swoją figurą, szczególnie po komentarzach :(

Gość JakiTypFigury
Czyli rurki odpadają? Jest jakaś szansa na zmniejszenie bioder? Nie chcę byc taka gruba, ciężko mi ubrania dobrać :(

eh tam jestes jabluszkiem, prawie nie masz talii za to masz szczuple nogi i maly biust. najlepsze dla ciebie to: - w spodniach - proste nogawki, biodrowki (tylko nie jakies bardzo opiete zeby brzuch ci sie nie wylewal) i do tego zwiewna tunika przykrywajaca pupe - w sukience - odcieta pod biustem luzna i taka do pol uda - spodniczki mozesz nosic np olowkowe z zakietem ktory przykrywa co najmmniej do polowy pupe i w tym wypadku bluzeczki w ciemnym kolorze zeby sylwetka wygladala proporcjonalnie zainwestuj w PUSH UPY - czynia cuda

Gość JakiTypFigury
Noszę push upy, ale znowu nie jakieś wielkie, bo to dziwne uczucie. Nie mam talii? :( zawsze myślałam, że talia to mi się udała... czyli tyłek mam zakrywać? Myślałam, że taki "wystający", zgrabny tyłek jest seksowny... Chyba nigdy nie pogodzę się ze swoją figurą. Dodam, że jestem nastolatką, do jasnej cholery :(. Pewnie jeszcze przytyję. I o rurkach mogę zapomnieć :(. Ku**a.

Gość JakiTypFigury
Figura jabłko jest puszysta i niesymetryczna. bez przesady, jabłka to raczej nie mam. Nie jestem puszysta, nie mam nawet boczków, wystają mi kości biodrowe i obojczykowe. Ale wydaje mi się, że uda nigdy nie zmniejszę, na czymś to dupsko musi sie trzymać :O a wszystko bez rozbudowane kości miednicy :x

masz niecale 10 cm roznicy miedzy talia a biustem... i 12 z przy brzuchu... figura jablko nie znaczy ze jestes gruba tylko znaczy ze nie masz talii dla porownania ja mam w biodrach 89 a w talii 62 biust 90

Gość JakiTypFigury
Idę się zabić.

Gość poszukaj na necie
rodzajów figur wg Trinny i Susannah ( tych z programów na dwójce) - na pewno dopasujesz sie do ktoregos typu bo jest ich sporo. tam podano czego nalezy unikac a co ubierac do danego typu figury

Gość najogolniej biorąc
jest to gruszka. Jablko charakteryzuje ise tym, ze owszem brzuch jest gruby ale obwód w biuscie i bioder jest podobny a tu jest duża rozbieznosc

Gość JakiTypFigury
Szukałam na necie, w nic nie mogę się wpasować. Bo tu jest mały biust, a tam duży i nie pasuje, albo tam jest mały, a biodra chude, więc nie pasuje. No idę się powiesić! zamiast czuć się kobieco w swoim ciele, bo mam biodra i długie nogi, to chcę figury anorektyczki.

przestań! masz dobrą figurę, ma bym powiedziała, że gruszka, seksowna pupa, wąskie ramiona, talię też masz! jest dobrze, cycek to Ci zazdroszczę zawsze chciałam mieć A :) (mam C)

Gość jestes prawdopodobnie
jabłkiem albo dzwonkiem

Gość jestes prawdopodobnie
ups, przepraszam - nie jabłkiem tylko gruszką

a mogę jeszcze zapytać ile masz lat ? :)

Gość JakiTypFigury
Mam 18 lat. Jakoś źle się czuję w swoim ciele :O jedynie biust lubię, bo mi w niczym nie przeszkadza, a czasem lubię pobiegać z psem na dłuższy dystans. Ehh, zawsze podobały mi się rurki, ale nie będę się oszpecać. Mierzyłam dzisiaj jedne i rzeczywiście, moje uda rzucały się w oczy..

lydki 22cm?;/ na pewno mierzylas w najgrubszym miejscu?;/

łydki: 34cm udo: (najszersze miejsce) 50cm pupa: (najszersze miejsce) 91cm biodra: 88cm brzuch: 75cm talia: 70cm piersi: 90cm nie różnimy się tak bardzo w pupie, a ja bez problemy nosze rurki :)

Gość tryyytyuuuuummm
wzrost: 170 waga: 55 kg biust: 85 talia: 71 biodra: 92 łydki: 35 uda: 55 według mnie to w udzie masz stanowczo za mało jak na ten wzrost, sama bym chciała mieć więcej, a widzisz ile mam. Nie dołuj się kobietko!!

Gość JakiTypFigury
E tam, ja uważam, że się różnimy. Muszę popracować nad udami, talią, tyłkiem i brzuchem. Z biodrami i udami będzie najłatwiej - mam w pokoju rowerek treningowy, na początek 20min dziennie, spokojnym rytmem. Potem będę co 5 minut zwiększać czas jazdy. Do tego codziennie spacer z psem, przynajmniej się dotlenię, nabiorę zdrowia. Ale jak poprawić talię i brzuch, to nie mam pojęcia. Nie chcę pakować się w żadne diety, a podobno brzuszki nie pomagają zrzucić oponki z dołu brzucha :( na talię podobno jest dobry hula hop, ale znowu robią się boczki...

Gość JakiTypFigury
Czyli przesadzam? :( może jestem przewrażliwiona. Ale dla lepszego samopoczucia, będę jeździć na tym rowerku. Zdrowia nabiorę i wyrzeźbię nogi :) postaram się też pozbyć tej oponki, w końcu zwiewne bluzki zacznę nosić.